Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mikor jöttél rá, hogy szar a...

Mikor jöttél rá, hogy szar a munkahelyed?

Figyelt kérdés

szept. 22. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan az első napon tudtam már , csak arra később jöttem rá,hogy nem csak a munka és munkakörnyezet szar hanem az egész hely toxikus. 1,5évet bírtam és felmondtam mert már az agyamra kezdett menni az amit ott műveltek. Így visszatekintve már olyan mintha valami rossz álom lett volna csak az egész.
szept. 23. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
20%
csak azért egy rossz álomért nem szoktak ellátni pénzzel folyamatosan másfél évig #11, meg fizetik a tb-det, esetleg cafateria stb.
szept. 23. 16:50
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
12es törődj magaddal :D én a kérdésre válaszoltam.
szept. 23. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor rájöttem hogy aki a kisujját sem emeli fel csak dumál egész nap többre becsülik, mint aki elvégzi amiért felvették.
szept. 28. 08:57
 15/16 anonim ***** válasza:
#14-es: nálam ugyanez volt a szitu, attól vették el a melót és kaptam meg én helyette, aki addig se csinált sok mindent, és utána még hangoztatta, hogy ő mennyire észreveszi, hogy több ideje van. Hát mondtam neki, én is, csak én a másik oldalról. Több mint 11 évig voltam azon a helyen, de a végére már semmi nem számított, csak hogy használják ki azt, aki dolgozik, még több pénzt termeljen, kit érdekel, hogy az idegei rongyokban. Hatalmas csalódással jöttem el onnan. (3-as)
szept. 28. 11:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Amikor nem akarták bevezetni a 3 napos munkahetet. Pedig mindenki útál hétfőn és pénteken dolgozni menni..
okt. 11. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!