Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mikor jöttél rá, hogy szar a...

Mikor jöttél rá, hogy szar a munkahelyed?

Figyelt kérdés

szept. 22. 15:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
1986-ban! -Nem vicc!
szept. 22. 15:47
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor többedjére jeleztem, hogy ez a munka nem két embert kíván, erre szervezett nekünk a HR egy hatékonysági tréninget.

Mindketten felmondtunk, és jééé, utánunk 4 ember csinálta... -_-

szept. 22. 15:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a főnököm tudtára adtam, hogy idegösszeomlást kapok hamarosan az egyik ügyfél miatt, erre még több melót akasztott a részéről a nyakamba. És még én voltam a rendes, mert nem hagytam ott a nagy melóban, hanem csak utána mondtam fel, hogy végeztünk vele.
szept. 22. 16:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első nap, mikor betettem a lábamat ide.
szept. 22. 18:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Első héten.

Teljesen új komplex feladatok és beültettek a helyemre 0 tudással, hogy csináld, ha nem tudsz valamit kérdezz. Szóval 8/8 órát kérdeztem az első hónapokban. Utánna megmutattam nekik és magamnak is, hogy képes vagyok bármire, hiába is akarják a legeleje óta, hogy húzzak el.

szept. 22. 19:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor trágárul beszélt velem ffikollega es átment ebbe a parasztba(csak mert nem hagytam hogy nyomuljon), es a csopvez mellé állt.

Aztán hogy a csopvez mindenki elott engem aláz.

És erre mindenki másolja.

Amikor főnök generálja a mobbingot.

szept. 22. 19:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
amikor 2. hónapja a kezdés után úgy estem haza a fáradtságtól és szinte folyamatos túlórától minden nap hogy mást se tudtam csak bedőlni az ágyba. azt mondták hogy meg lehet szokni. hát nekem nem ment. nem mindenki való mindenre, akkor inkább ne legyen pénzem mint egy kis aprópénz annyi fáradságért egy legalja gyárban
szept. 22. 19:36
 8/16 anonim ***** válasza:
35%
Mivel Mo.-n születtem, e nép tagja, így alapból érződött-látszódott ez mindig is, már sulis koromban is.
szept. 22. 22:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

az első héten :D

Ennek ellenére 10 hónapja kitartok

szept. 23. 11:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

15, éve, amióta ott dolgozom. Nem vicc. Azóta már 9000!!! ember jött-ment a cégtől(gyári számok alapján tudom), a logisztikai területen csak 600 kollégám volt ezidő alatt.

3 igazgató, megszámlálhatatlan vezető, irodista tűnt el az évek alatt.

Totál hülyébe nézés, 4 ember munkája 2 emberre, vagy 4-re....

De közel van, és a bejárás ingyenes. Keresek 550 ezret, máshol ez 300 lenne.

szept. 23. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!