Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet olyan esetben...

Mit lehet olyan esetben tenni, ha egy munkahelyen "pszichológiailag" el akarják érni minden áron, hogy én mondjak fel?

Figyelt kérdés
Megjegyzéseket tesznek, szívatnak stb. Mik a munkavállaló jogai ilyen esetben, ha nem akar felmondani? Most az éppen a "trükkjük", hogy azt akarják sugallni, hogy nincs szükség a munkámra. De próbálkoztak már más dolgokkal is.

szept. 21. 12:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Quiet firing-nak hívják. Sajnos egy létező jelenség. Sok mindent nem tudsz kezdeni a helyzettel.
szept. 22. 04:22
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Hát megjavulni nem fognak, azt ne várd.

Eldöntöd, hogy neked megéri-e folyamatos pszichoterror alatt dolgozni. Ha igen, hajrá. Ha nem, mert az egészséged fontosabb, akkor felmondasz és keresel mást.

szept. 22. 07:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy a főnök vagy valamelyik nyalonca ismerősének vagy rokonának kellene a posztod, és ezért akarnak felmondásra provokálni?
szept. 22. 07:40
 14/17 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a saját érdekedben mondj fel. Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig rosszul érezd magad.
okt. 6. 22:46
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

Én a helyedben sokat mennék táppénzre.

Mondd a dokinak, hogy hasmenésed van és hánytál!

Pihend ki magad!

Ha sokat vagy táppénzen, lesz időd egy jobb munkahelyet keresni.

okt. 7. 10:54
 16/17 anonim ***** válasza:
45%
De mért nem akarsz elmenni onnan? Nem mondod, hogy ezt egy megfelelő munkahelynek tartod?!
okt. 8. 00:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is voltsam ilyen helyzetben, én azért nem akartam elmenni, mert diplomám, szakvizsgám, 15 év tapasztalatom volt egy adott szakterületen. Ugyanilyen munka csak egy másik megyében lenne, családom van, nem akartam őket ezért elhagyni, de költöztetni sem, miközben őket minden ide köti (munka, vállalkozás, iskola, barátok). Nem minden munkahely olyan, mint egy pénztárosé, hogy van száz másik a városban, vagy a közelben. És nem akartam kevesebb pénzért más munkát végezni. Megérte kitartanom, mert a főnöknőmet rúgták ki és azóta minden teljesen jó.

okt. 8. 08:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!