Mit lehet olyan esetben tenni, ha egy munkahelyen "pszichológiailag" el akarják érni minden áron, hogy én mondjak fel?
Hát megjavulni nem fognak, azt ne várd.
Eldöntöd, hogy neked megéri-e folyamatos pszichoterror alatt dolgozni. Ha igen, hajrá. Ha nem, mert az egészséged fontosabb, akkor felmondasz és keresel mást.
Én a helyedben sokat mennék táppénzre.
Mondd a dokinak, hogy hasmenésed van és hánytál!
Pihend ki magad!
Ha sokat vagy táppénzen, lesz időd egy jobb munkahelyet keresni.
Én is voltsam ilyen helyzetben, én azért nem akartam elmenni, mert diplomám, szakvizsgám, 15 év tapasztalatom volt egy adott szakterületen. Ugyanilyen munka csak egy másik megyében lenne, családom van, nem akartam őket ezért elhagyni, de költöztetni sem, miközben őket minden ide köti (munka, vállalkozás, iskola, barátok). Nem minden munkahely olyan, mint egy pénztárosé, hogy van száz másik a városban, vagy a közelben. És nem akartam kevesebb pénzért más munkát végezni. Megérte kitartanom, mert a főnöknőmet rúgták ki és azóta minden teljesen jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!