Most informatikus (hálózat üzemeltető) vagyok. Elegem van belőle. Milyen végzettséget nem igénylő, jól fizető munkák vannak?
Elegem van az ügyfelekből. Úgy tűnik, erősen visszaélnek a fizetett szakember státuszommal, hogy nem verhetem le a fejüket, mosolyognom kell az aljas húzásaikhoz.
Ma kemoterápiára vittem a nejemet. Pénteken szétküldtem, hogy ma nem vagyok szolgálatban. Akik tudták miért, azonnal megrohantak, olyan feladatokkal, amit kértek, hogy máskor csináljak. Na ezekből a húzásokból van elegem.
Ez nem kiugró, csak jól érthető. (természetesen mindenkit udvariasan lepattintottam.)
végzettséget nem igénylő, jól fizető munkák vannak?
Vagy kecske, vagy kaposzta. Foleg 57 evesen.
Erősítsd meg az angolodat egy jó középfokra és legyél ügyfélszolgálatos valamelyik IT szolgáltatónál.
Nem tudom,mit értesz jól fizető alatt.
800 ezer nettoban végzettség nélkül...
Álmodik a nyomor.
Ha annyira jo szaki vagy plusz tapasztalat, Linkedin-en napok alatt kapsz masik állást szakmán belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!