Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan viszonyulhat hozzám?

Hogyan viszonyulhat hozzám?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam aki számomra egyáltalán nem közömbös. Van párja és nekem is.Tudom, hogy nem szabadna még ilyen kérdést sem feltennem, de teljesen össze zavar. Állandóan piszkálódik, nevet ha meg lát, mintha ő is ugyan azt érezné mint én.

Van közöttük valami féle vonzalom, de ő nem adja a tudtomra.

Lehet csak tévedek.

Mondjuk az utolsó jel az volt hogy egy papírra rajzoltam egy fél szívet ő pedig aztán befejezte nekem. Ez számomra nagyon aranyos volt.

Szerintetek lépjek valamit bagy fojtsam el magamban?

szept. 13. 22:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenném. Majd ha megvagy neki, utána jól otthagy. Ha meg kiderül a viszony, akkor a párod szintén lelép.
szept. 13. 22:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk szivecskét pont nem rajzolnék úgy, hogy nekem is, neki is van párja...

Ha velem csináltad volna, én tuti mosolyogva valami teljesen más, vicces dolgot rajzoltam volna oda, nem a szív másik felét. Ez jelzés is lett volna, de mégsem bunkó.

szept. 13. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!