Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olyan furcsán viszonyulnak az...

Olyan furcsán viszonyulnak az emberek hozzám közösségekben meg mindenhol, mintha nem is evilági lennék, lehet valami autistát látnak bennem?

Figyelt kérdés
Olyan zavarodottan, nagy szemekkel, csodálkozva tudnak nézni ha bekerülök mondjuk valami közösségbe, munkahelyre, akárhova, meg vannak akik még a fejüket is lehajtják amikor elmennek mellettem, láthatóan a feszültség önti el őket a jelenlétemben. Kommunikálni mondjuk úgy mint mások nem nagyon tudok, és köszönni is csak kevés embernek köszönök, akikről tudom hogy kicsoda. Meg ha beszélek is valakivel nem nagyon merek a szemébe nézni, csak néha-néha egy-egy pillanatra. Kínosan érzik az emberek magukat előttem. Mindemellett még a külsőm is torz kissé. Mi miatt viszonyulnak így hozzám?
2023. júl. 29. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha látnánk rólad pár fotót, minden kiderülne.

De ha teljesen átlagos vagy, nem lehet, hogy kicsit üldözési mániád, szocfóbiád van?

Régen én is ilyen voltam, azóta hatványozottan tojok a környezetemre(sajnos)

2023. júl. 29. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha furán viselkedsz, és furán is nézel ki, akkor nyilván azért. Nem tudják kezelni.
2023. júl. 29. 09:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak ezt nehogy a munkám bánja, mert amúgy a munkámat jól elvégzem, amit mondanak megcsinálom. De rosszabb helyekről simán képesek lennének kirakni ezért, amiről a kérdés szól, úgy érzem
2023. júl. 29. 09:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy földönkívülit.
2023. júl. 29. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk például van magasan funkcionáló autista. Senki sem bántja.
2023. júl. 29. 09:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Esetleg doki segítségével utánajárni ennek a személyiségnek.
2023. júl. 29. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!