Hogy viszonyulhat hozzám?L
Figyelt kérdés
Figyelt kérdés
Egy nálam idősebb férfi a munkahelyemen szinte észre sem vesz, de ha elmegyünk egymás mellett már kb 10x észrevettem hogy méregeti a testem/mellem. Volt olyan is hogy jött velem szemben, nem is nezett rám, és amikor közelebb ért csak a cikómra nézett (?). Átlagos a meretem és nem teszem ki.
2020. szept. 11. 15:29
1/7 anonim válasza:
Csinosnak tart, viszont nem próbál semmit kezdeményezni. Nem hiszem, hogy nem vesz észre, mert akkor nem is próbálna felmérni téged ahogy mondtad. Azt javaslom, ha esetleg téged érdekelne, próbáld elhívni egy kávéra vagy beszélgetést kezdeményezni vele. Onnan látdán meg igazából, mivel ha azonnal elkezdene mosolyogni akkor egyből látnád tetszel neki.
2/7 TR75 válasza:
A férfiak általában megnézik a nők mellét/alakját. Akárhányszor. Én is azt mondom, hogy csinosnak tart, de nem akar/nem mer kezdeményezni.
3/7 anonim válasza:
Sok ilyet hallottam nade ez már full ugyanaz :D Csak annyi különbséggel hogy az utánna lévő kérdés iskolában volt és a munkatárs helyett tanár volt :D ennyi a különbség
4/7 anonim válasza:
Mondj azt: ne csak nézd!
Mond azt: csak nézegetni. szereted?
Mond azt: Igaziak.
5/7 anonim válasza:
Én is megnézek 1-2 kolléganőt, van, akinél múltkor úgy kellett koncentrálnom, hogy ne a mellét nézzem, amikor hozzám beszélt, csak ezekben elég ügyetlen vagyok, könnyen lebukok. De egyiktől sem szeretnék semmit, ezek önmagukban szimpla vizuális ingerek, amiket a férfiak többsége egyszerűen szeret magában elraktározni.
7/7 A kérdező kommentje:
Leírhatnád, ha neked van
2020. szept. 11. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!