Miért viszonyul most másképp hozzám?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel három éve már találkoztam párszor,egy társaságba keveredtünk.Akkoriba nem is foglalkozott velem,rendesen lenézett engem,körülbelül akkor jött össze a barátjával akivel most is van.Mostanában megint ugyanabba a társaságba kerültünk és mondhatni elég közel kerültünk egymáshoz.Már többször is csókolóztunk és szerintem kölcsönösen érez Ő is irántam.A barátjával csak veszekednek az utóbbi időben,de nem tudja otthagyni,állítólag mert engem félt a következményektől(A barátját ismerve jogosan).Miért viszonyulhat most másképp hozzám?2016. márc. 30. 17:49
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben hagynám a fenébe, mert aki egyszer megcsalja a barátját miattad, az téged is meg fog. :)
2/2 anonim válasza:
Mert most épp jó vagy pótléknak vagy szórakozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!