Munkahelyemen mit mondjak, ha hétfőn és csütörtökön le kell lépnem hamarabb?
Figyelt kérdés
Teljesen új szakmára iratkoztam be felnőttképzésbe, mit mondjak a főnöknek, ha hétfőn és szerdán 15- kor el kell jönnöm mert kezdődik a tanítás. Az igazat nem szeretném elmondani, mert jelenleg irodai munkát végzek, amit pedig tanulok az szakmunka és lehet nem vennék jó szemmel. Hisz könnyen hihetik, hogy szakmát akarok vàltani, ami igaz is, de akkor mit hazudjak?szept. 9. 18:26
1/5 anonim válasza:
Az egyetlen, aminek értelme van, az az igazság. Semmi más nem müködik, igen hamar besokallnak, ha látszólag ok nélkül hetente kétszer lelépsz idö elött.
2/5 anonim válasza:
Tovább képzed magad, és ezekben az időpontokban van órád.
Hidd el, le fogják szarni, ha nem jelenléti a munkád, és máskor behozod a kimaradt időt.
Nekem jelenléti a munkám, egyenesen megmondtam mindenkinek, hogy keddenként pszichológushoz járok, és emiatt le kell lépnem kettőkor, csütörtök hajnalban meg edzésem van, szóval 9 előtt ne számítsanak rám. Elfogadták, másnak is van kikért fix időpontja, amin nem dolgozik.
3/5 anonim válasza:
Elsősorban. Egyáltalán elengednek ha rendszeresen el akarsz járni az oktatásra? Mert ugye az akár heti több alkalom is lehet szakmától függően. Amúgy a felnőttképzéseket (ingyenes képzéskor) nem igazán veszik halálosan komolyan. Szerintem egyszerűbb ott megbeszélni az oktatóval, hogy kicsit később érsz majd oda. Fizetősön meg azért nézik el ha késel, mert fizetsz. Az ilyen felnőttképzéseken van, hogy a fele tanuló be se jár.
4/5 Senior Séf válasza:
Főnök, hétfőn és csütörtökön le kell lépnem hamarabb.
5/5 A kérdező kommentje:
Ingyenes felnőttképzés, megbeszélem az oktatóval, köszi!
szept. 10. 19:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!