Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes lehet úgymond utánköve...

Érdemes lehet úgymond utánkövető emailt küldeni cv küldés után?

Figyelt kérdés
Láttam egy hirdetést, ami nagyon tetszett, a tapasztalatom is stimmel és múlt pénteken jelentkeztem. Érdemes lehet érdeklődni, hogy megkapták-e?

szept. 4. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Eleve van e maileknél olyan mikor küldöd beallithatod hogy kérsz e olvasási vagy kézbesitési igazolást.
szept. 4. 20:07
 2/7 A kérdező kommentje:
A professionön keresztül jelentkeztem, nem e-mailen keresztül.
szept. 4. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:

A profession is visszajelez mailben. "Megkapta a jelentkezését a munkáltató" vagy olvasta vagy akármi.

E mail értesitőket küld, de a profession fioknan is ott van asszem a jelentkezéseidnél ill vmelyik menüpontban.

(A legtobb hirdeto ugy látom ki se nyitja a jelentkezéseket azert nem kap a profession se visszajelzéseket a legtobb munkáltatótól)

szept. 4. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Álláskeresés menüponton belül a jelentkezéseid menüben vannak.

Es ilyeneket tesz a jelentkezéseidre a profession hogy:"elküldött" (elküldte a jelentkezésed a munkaadónak)

"Megtekintette a munkaadó"(jé, kinyitották olvasták..)

"Elutasított"(elutasítottak nem vesznek fel)

Nekem most 11 jelentkezésem ment ki honapok alatt, abbol csak 7 nél áll az hogy megtekintette a munkaadó, és egynél elutasítás a tobbinel(4 nél) semmi több csak hogy elküldten a jelentkezést.

Ebbol statisztika (ami lehet nem reális ugyan) de a jelentkezések a munkaadók hirdetők 36%-a mégcsak meg se nézi.

63% megnyitja.

Elutasitásra kattintásokkal pedig csak 0.09 % foglalkozik. Tehát ritka. Inkább "ghostolnak"🤣

szept. 4. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Jav: jelentkezéseket a munkaadók hirdetők 36%-a mégcsak megse nyitja/nézi
szept. 4. 20:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm.
szept. 4. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam ha valami extrán érdekel akkor nem csak a professionon küldöm el hanem megnézem van-e karrier füle a cégnek és ott is be adom.

Évek óta nem talalok itthon melót, igaz a környék is szar. De ez a profession se valami jó.

szept. 5. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!