Hogyan küldjek el valakit határozottan, de úgy, hogy ne legyek bunkó?
Eddig milyen mondatokkal próbálkoztál?
Biztosan látják rajtad, hogy nem vagy határozott, nem tudnád anélkül elküldeni őket, hogy ne érezz utána frusztrációt. Ez belül van sajnos neked, önbizalomhiány okozza.
Nincsenek eszközök a mondatok mögött.
Az, hogy határozott vagy, nem bunkóság, csak te a "mit fognak gondolni" mantra miatt hiszed azt.
Világosan ki kell mondanod, hogy nincs szükséged most társaságra, legyen szíves hagyjon békén. Ezen mi a bunkó szerinted? Valójában semmi. Csak te sajnos azt tanultam meg, hogy kiszolgáld a környezeted, tegyél meg bármit, csak sértődés még legyen.
1
Ez valóban így van, önbizalomhiányom van + környezetemtől "függök" sajnos. Egyébként tényleg nincs bunkóság a példamondatodban, én mégis arra gondolok, mivan ha megsértődik, zokon veszi stb..
#3😃😃
#5 Megpróbálom legyűrni a gátlásomat, köszönöm a válaszod!
#6 Ötletes:)
Fiú vagy lány vagy?
Hogyan öltözködsz?
Mit sugárzol kifelé magadról?
Csak, mert az ilyesmi nem gyakori.
#8 Nő vagyok
Egyáltalán nem kirívóan, még nyáron sem.
Nem tudom, hogy köze van-e hozzá, de bizonyos réteg mintha ugrana a hosszú szőke hajra.
Nem tudom mit sugárzok magamból, én csak 9 óra munka után várom a buszt, hogy mehessek haza 😔
#9 az a durva, hogy én meg se nézem őket. Hozzám vegyesen jönnek oda, nem tudom milyen jogon mernek zaklatni másokat.
Bunkó arc nem rossz ötlet, észben tartom, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!