Hogyan küldjek el valakit határozottan, de úgy, hogy ne legyek bunkó?
Figyelt kérdés
Annyira elegem van, hogy random emberek betalálnak a buszmegállóban és kérdés nélkül, rámenősen elkezdenek velem beszélgetni, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, ha vadidegeneknek mondják a magánéletüket..már 10 pec után előveszem a telefonom inkább, de lesz*rják és mondják tovább úgy, hogy, még közelebb is jönnek. Hátrálok, jön utánam..jan. 11. 07:59
11/17 anonim válasza:
Tegyél egy jól látható fülest a fejedre (még csak az se kell, hogy szóljon benne valami), az arckifejezésed legyen rideg, ha megszólítanak akkor egy határozott, hangos "Nem szeretnék önnel beszélgetni, kérem hagyjon békén" tökéletesen megteszi. Ha megsértődik, az az ő baja, majd megy és zaklat mást, neked ezzel nem kell törődnöd. Ő se törődik azzal, hogy neked kellemetlenséget okoz, tehát semmivel se tartozol felé.
12/17 anonim válasza:
Akkor pár napra - ha már úgyis ilyen hideg van - valami jó nagy sapka alá betenném a hajam. Tesztjelleggel. És akkor legalább kiderül - ha kiderül, hogy ez-e a "ludas".
13/17 A kérdező kommentje:
#11 köszönöm, kipróbálom majd :)
#12 holnap levágatom (nem emiatt, már ráfér a frissítés), persze nem túl rövidre, félhosszúra, de az pont eltűnik ebben a hidegben a kapucni alatt
jan. 11. 12:17
14/17 anonim válasza:
"Legyen szíves fejezze be a mondanivalóját, mert nem vagyok kíváncsi rá!";
"Legyen szíves fejezze be a mondanivalóját, mert nem vagyok pszichológus!";
"Oké, és? Nekem ehhez mi közöm van?";
Vagy adj neki egy pszichológus címét, amit korábban direkt az ilyen alkalmakra korábban már kikerestél:).
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
jan. 11. 18:06
16/17 anonim válasza:
Nagyon jól nézhetsz ki, ha ez ilyen gyakori probléma.
17/17 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább megérzik a határozatlanságot
jan. 12. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!