Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Túl önérzetes vagyok, ha...

Túl önérzetes vagyok, ha emiatt felmondtam?

Figyelt kérdés

Karbantartó villanyszerelő vagyok egy pékségben, és vasárnap este 21 órakkor felhívott a főnököm, hogy meghibásodott egy gép, és menjek be megjavítani, mert nem tudnak dolgozni. Azt válaszoltam, hogy megittam egy sört, és így nem vezetek, busz sincs ilyenkor, úgyhogy ha azt akarja, hogy bemenjek, akkor küldjön értem valakit. Szépen meg is köszönte, hogy bemegyek, és és azt mondta, hogy eljön ő értem. Ekkor azt hitte, hogy letette a telefont, de én még hallottam, hogy valakivel beszélget, és azt mondja neki, hogy "ez az alkoholista f@sz berúgott, úgyhogy mehetek én érte"

Nagyon felbosszantott ez a jelző, mert nem tartom magam alkoholistának, évi kb 20 liter sört iszom összesen, semmi más alkoholt. Azonnal visszahívtam, és megmondtam, hogy ez az alkoholista f@sz nem megy sehová, és csessze meg a pékségét. Ma reggel már csak azért mentem be, hogy megírjam a felmondásom, még a felmondási időt sem vagyok hajlandó ledolgozni.

szept. 2. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Jól tetted. Ez nagyon gáz.
szept. 2. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is jól tetted. Ráadásul villanyszerelőként könnyen találsz mást, jobbat.
szept. 2. 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
És mi van a szerződésedben?
szept. 2. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Nézőpont kérdése. Én lazább vagyok, elengedtem volna a fülem mellett, de nem kell, hogy mindenki ugyanazt tegye egy helyzetben.
szept. 2. 17:26
 5/10 anonim ***** válasza:
15%

Igen az vagy.

Amikor beszólnak pár százezret rádobok extrában a számlára kényelmi sürgősségi felár címén.

szept. 2. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha viccesen mondta volna, akkor nem gáz, de ha komolyan, akkor nem alaptalan a felmondásod.
szept. 2. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Azért gáz, mert ilyen stílusban olyan emberek is kibeszélnek akikről gondolni sem mernéd. Simán a legjobb barátod is kibeszél így, csak feltételezni sem mered róla.

Én emiatt nem mondtam volna fel, de te tudod.

szept. 2. 20:10
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Valahol megértelek, ugyanakkor mondanak az emberek ilyeneket mindenféle komolyabb gondolat nélkül is, nem biztos, hogy tényleg alkoholista fsznak gondol, csak lehet vagánykodni akart az ott lévő másik személy előtt, nem feltétlenül rólad szólt a dolog.
szept. 2. 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:
85%

A felháborodásod teljesen megérthető emberileg, ám ezzel együtt úgy vélem, hogy túlreagáltad a helyzetet! Horderejüket tekintve vannak olyan történések is az életben, amit meg lehet - és okosabb is - megbocsátani!

Ettől függetlenül még át lehetett volna beszélni vele, hogy a kölcsönösség elvén csak annyi tiszteletet szeretnél visszakapni tőle, amennyit ő tőled kap - vagy hasonló, ami egyikőtöknek sem kerül külön pénzébe, mégis fontos lehet emberileg!

szept. 2. 22:27
 10/10 anonim ***** válasza:

😃😃

Jól tetted. Ját igen... kétszer meg kell nézni, hogy megszakadt-e már a hívás. Ezt én is megtanultam már párszor 🤣 bár ilyen gáz helyzetet még én se csináltam

szept. 4. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!