Van annak jelentősége hogy a nyári leállás alatt mondtam fel, és így soha többet nem megyek már be, és senkitől se köszöntem el , sőt nem is tudják hogy felmondtam?
Amikor jött a 3 hetes leállás, még nem mondtam fel. A leállás alatt mentem be a főnökhöz és megegyeztünk a felmomdásban, vagyis 30 napos felmondási idő az marad, de ő nem ragaszkodik a bejáráshoz. Vagyis, 3 hétig úgyse mennék senki se megy, a 3 hét után meg még lenne 1 hetem, de akkor se kell mennem, a főnök eltekint tőle. vagyis soha többet nem megyek.
elköszönni se köszöntem el senkitől, a leállás előtt még nem volt fix a dolog, a leállás után meg ott se leszek.
emailt írogatni meg nem fogok.
van ennek jelentősége?
Nincs jelentősége, egy kérdést sem ért meg a dolog.
Csak majd ne gyere az ellentmondásos kérdésekkel Balázska 2 nap után, hogy még 3 év van a nyugdíjig és azt fél lábon is kibírod havi nettó 150 ezerből, ha már az elmúlt 20 évben sem váltottál és ezután sem fogsz. Kicsit sok a kamuzás, hogy te hol állásinterjúra jársz ahol le kell tagadni a diplomát, hol egy olyan helyen vagy ahol már 10 éve nem volt béremelés, de nem váltasz az ettől rosszabb helyekre; majd szeptember környékén jön a szokásos 'nincs elég tanár, nem tud elindulni az iskola normálisan' alapítványi iskolás szappanopera újabb évada.
Ha éppen a munkaidő végén közlöd, hogy na szevasztok, holnaptól nem jövök, akkor is kaptál volna pár akkor szevasz Józsi, sok szerencsét Józsi! - t, mert meló után eddig sem brahiztatok.
A főnököd meg az újraindulásig talál mást, azért nem izgatta.
"Kutyát sem fogja érdekelni hogy füstté váltál."
óóóóó hidd el fogja... na nem a személyem miatt, hanem mert új embert nem vesznek fel és az én összes melómat megkapják a nyakukba persze mivel spúr a cég egy fillér plusz nélkül. nagyon is fogja őket érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!