Van annak jelentősége hogy a nyári leállás alatt mondtam fel, és így soha többet nem megyek már be, és senkitől se köszöntem el , sőt nem is tudják hogy felmondtam?
Amikor jött a 3 hetes leállás, még nem mondtam fel. A leállás alatt mentem be a főnökhöz és megegyeztünk a felmomdásban, vagyis 30 napos felmondási idő az marad, de ő nem ragaszkodik a bejáráshoz. Vagyis, 3 hétig úgyse mennék senki se megy, a 3 hét után meg még lenne 1 hetem, de akkor se kell mennem, a főnök eltekint tőle. vagyis soha többet nem megyek.
elköszönni se köszöntem el senkitől, a leállás előtt még nem volt fix a dolog, a leállás után meg ott se leszek.
emailt írogatni meg nem fogok.
van ennek jelentősége?
Otthagytad a munkahelyed. A munkahelye nem barátkozós hely ezért senkitől nem kell elköszönnöd.
Elmész a munkahelyről és a munkádat szétdobják a többiek között. Ezt vagy elfogadják vagy felmondanak. Az ő döntésük. Te egy kósza emlék leszel csak a dolgozóknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!