Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Győrben Audi gyárban dolgozik...

Győrben Audi gyárban dolgozik valaki? Meg tudná mondani nekem, ezen a nyáron mikor van leállás?

Figyelt kérdés
Köszönöm!

júl. 16. 17:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

A leállások többsége Augusztus első kettő hetében vannak, de vannak olyan helyek, ahol július utolsó kettő hetében mennek szabadságra.

Az utóbbi években ezt már nagyon megkeverte a cégvezetősége.

júl. 16. 18:39
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál!

Melyik helyeket érinti a júliusi szabadság? Motorgyár, járműgyár?

júl. 16. 19:14
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos nem tudok pontosan válaszolni rá, mert 2 éve otthagytam az Audit, de ha nem változott a rendszer, akkor járműgyártást és különböző motorsorokat.

De, vannak olyan motorsorok, ahol soha nincsen leállás, egész évben menni kell a termelésnek, ott csak helyetesítések vannak.

Nagyban függ a jelenlegi alkatrészhiánytól is, így 2 hetes leállás, már egyből megnő 1 héttel. Nem tudok pontos választ írni. Sok mindentől függ.

júl. 16. 20:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm hogy időt szántál a kérdéseimre! :)
júl. 16. 20:22
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia szép estét. Nekünk azt mondták, hogy jövő hét és az utána lévő hét lesz leállás. Vagyis 30,31.

Bár mi a 31.hetet már húsvét után beírattuk. Autóipar. 🙂

júl. 16. 20:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Mármint szabadságra akkor megyünk. Pénteken még azt mondták, hogy a 30 31 hét lesz a leállás. Ezt még elfelejtettem írni a végére.
júl. 16. 20:45
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál! És te melyik részlegen dolgozol?
júl. 16. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, hogy azt nem írtam, de nem Audi, viszont autóipat, gondoltam hasonló. Veszprém, Valeo siemens. Viszont hasonló, mert egyik barátnőm is autóiparban dolgozik, nekik ha minden igaz jövő szerdától lesz leállás. Linamar. Én Renault részleg.
júl. 17. 07:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Július utolsó hetétől augusztus 20-ig lesz a fizikai dolgozóknak a leállás.

Barátnőm ott asszisztens, tőle tudom.

júl. 22. 19:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Olyan sokáig? :O Akkor oda a szabijuk? Le kell dolgozniuk?
júl. 22. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!