Mérnökök! Volt gondotok abból, hogy valamit direkt elhasználódóvá kellett tervezni? Ki van ez mondva valamilyen módon?
Egy ismerősöm egy műhely ajtót tervezett meg kulcs nélküli zárral ahol direkt fagyálló és tartós zárat akart, mire a főnöke megjegyezte viccesen: "ne ilyet tegyél oda, mert 10 év múlva is kell a munka". Persze ezt csak "viccből", de minden viccnek a fele igaz.
Végül rendesen megcsinálták a hegesztést és a zárat is tartós módon. Minimum 15 évig nem lesz vele gond, ha nem babrálja senki és nincs baleset.
Nekem direkt elavulásos dolog nem volt, sőt ellenkezőleg. Bár én szoftverben utazom. Viszont nálam azt mondta a főnököm, hogy ne reagáljak olyan gyorsan a feladatokra, levelekre, hagyjam őket pár óráig, napig, ha úgy van. Mivel általában perceken, vagy órákon belül válaszoltam, a nem SOS levelekre is és a feladatokat is megcsináltam, ha úgy volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!