Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehetséges még konyhai kisegít...

Lehetséges még konyhai kisegítőből szakácsnak lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom sok olyan ember van aki soha nem tanulta a szakmát és mégis szakács vagy híres séf. A "mai" világban ez még lehetséges? Régen azért többre nézték a tapasztalatot és a rátermettséget mint a papírt, ha ma felvesznek mosogatónak vagy kisegítőnek, lenne lehetőségem feljebb menni a ranglétrán?

Aki el akar tántoritani, igen tudom milyen konyhán dolgozni. Hozzátartozó, ismerős is dolgozott már, hosszú órák, nagy stressz, pokoli meleg, de én szeretek főzni és ha nem is életem végéig, szeretnék konyhán dolgozni.

szept. 1. 23:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön simán lehetsz. Volt egy kollégám (UK-ben dolgoztunk együtt) én pincér voltam, ő konyhai kisegítő. Aztán séf segéd lett és utána már rendes szakács. Szóval, semmi sem lehetetlen.
szept. 1. 23:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az angoloknäl müködik amit az elsö kommentben leirtak, de a nemet nyelvterületen älltaläban a papir sokkal fontosabb a hozzäertesnel. Pl chef poziciora elvärjäk a mester vizsgät, es nem erdekli öket, hogy te mestervizsga nelkül is jobb vagy mint a nagytöbbseg....
szept. 2. 05:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy lányismerősöm 2010-11 tájt varrónő végzettséggel 23évesen nem talált munkát. Elment egy kis autósbüfébe mindenesnek. Takarított, kasszázott, kiszolgált mosogatott, konyhán besegített. Közben a büfé nagyon jól ment, vele elégedett volt a tulaj, aki nyitott egy pizzázót és átrakták oda. Aztán nyitott egy éttermet is. A vége az lett, hogy a lány felel a büfé, a pizzázó és az étterem működéséért. Szóval jó helyen legalulról is lehet magasra jutni.
szept. 2. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!