Mennyire normális az hogy a főnököm nem enged el szabadságra?
Van egy évben 24 nap szabadnapom. Maradt még nagyjából 10 nap. Idén kétszer voltam szabadságon. Mikor mondom neki hogy szükségem lenne 2 hétre nyáron, nem tetszett neki, lett egy hét. Majd mikor kérdezem hogy augusztusra 4 napot kivehetnék e elkezd nekem magyarázni a telefonban hogy nem szabdalhatom fel így a szabadnapjaim.
Gondolkodok munkahely váltáson, lassan 2 éve itt vagyok. De màr mikor idejöttem akkor is elég gusztustalanul viselkedett a csávó. Ezt értem azon hogy lenézi az embert.
Ennyire körülményes mindenhol pár napot kivenni? Nem dönthetek a szabadnapjaim mennyisége felől?
Ha nem érzed magad jól, akkor mindenképp érdemes a váltáson gondolkodni. Pláne, hogy már eleve ismert dolog volt, hogy a főnök egy szemét.
Amúgy meg úgy tudom, jogilag is kötelesek kiadni 2 hetet egyben, de persze jobb helyeken teljesen korrekt módon járnak el a szabadságokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!