Mennyire normális az hogy a főnököm nem enged el szabadságra?
Van egy évben 24 nap szabadnapom. Maradt még nagyjából 10 nap. Idén kétszer voltam szabadságon. Mikor mondom neki hogy szükségem lenne 2 hétre nyáron, nem tetszett neki, lett egy hét. Majd mikor kérdezem hogy augusztusra 4 napot kivehetnék e elkezd nekem magyarázni a telefonban hogy nem szabdalhatom fel így a szabadnapjaim.
Gondolkodok munkahely váltáson, lassan 2 éve itt vagyok. De màr mikor idejöttem akkor is elég gusztustalanul viselkedett a csávó. Ezt értem azon hogy lenézi az embert.
Ennyire körülményes mindenhol pár napot kivenni? Nem dönthetek a szabadnapjaim mennyisége felől?
Majd mindjárt leírják, hogy teljesen normális mert te csak pár napot vehetsz ki magadtól, de ne hallgass rájuk, még ha jogilag így is van, az életben nem dolgoztam olyan helyen, ahol így működött volna. Mindig az összes szabadnapomat én osztottam be és olyan részletekben, ahogy akartam, hol 1-2 napot vettem ki, hol többet, hol egy hetet, ahogy épp gondoltam. Max annyi, hogy a legtöbb helyen előre kell azért 1-2 héttel szólni, de most pénteken is itthon voltam egy nap szabin, csütörtökön kértem, nincs most sok munkánk szóval belefért.
Én az ilyen helyet otthagynám, mint a huzat.
Gondolom kis cégről van szó, mert nélküled nem haladna, nem termelne a pénzz.
Keresd mást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!