Hétfőn megyek vissza dolgozni, hosszú betegállomány után. Október 7-8ra van egy utazás lefoglalva. Az már úgy reális ha akkorra kérek szabadságot? 24 napom van még.
Figyelt kérdés
aug. 31. 14:28
1/13 A kérdező kommentje:
Ha nem akarnak elengedni, muszáj mennem. Ki van fizetve. Max táppénz.
aug. 31. 14:29
2/13 anonim válasza:
A befizetett utak elsőbbséget élveznek. Nyugodtan vedd ki a szabit rá.
4/13 anonim válasza:
Persze vedd ki a szabadságod. Ki is fogják adni mert fogyni kell a szabadságnak.
Viszont, a foglalt utak (sem) élveznek elsőbbséget. Először meg kell kérvényezni a szabadságot, aztán ha a cég jóváhagyta azt, azután lehet foglalni.
5/13 A kérdező kommentje:
De még csak most megyek vissza, nem indíthatom máris a szabadsággal
aug. 31. 15:25
6/13 anonim válasza:
hogyne indíthatnád. Én 2 hét szabi után mentem vissza, és az első dolgom az volt, hogy beírtam a szabijaimat.
7/13 anonim válasza:
Cikis a dilo.
Amíg hosszú táppénzen voltál, addig a többi dolgozó helyettesített téged. Most, hogy visszajöttél, majd nekik kell kivenniük a szabikat. Tehát hiába van befizetve az utad, ha nem tudnak elengedni.
8/13 anonim válasza:
Mármint cikis a dolog. Bocs, teló átírta.
9/13 A kérdező kommentje:
24 nap szabim van. De ha nem engednének el akkor elmegyek táppénzre
aug. 31. 17:50
10/13 A kérdező kommentje:
De könyörgöm két napról van szó
aug. 31. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!