Dolgoznátok ilyen bunkó főnöknek?
1.5 hónapja dolgozok egy étteremnél mint ételfutár.
A főnök aki szinte mindennap bent van és telefonon veszi fel a rendelést, egy alpári nagy tapló.
Az első héten ment a beetetés időszaka, nagyon normális volt, szépen tisztelettel beszélt velem ( a régebbi dolgozókkal már akkor sem)
Mostanra már velem is úgy.
Kérdezni nem lehet tőle semmit kb azt válaszolja vissza hogy szedd már össze magad b*zdmeg,
Simán csinálod a dolgod, dolgozol, és számon kér, olyanokat szól ide hogy "mit rohangalsz fel le mint egy hulyegyerek" és társai
Múltkor leszamolasnak a bizonylatokat egy kicsit gyurve adtam oda
Azt válaszolta rá hogy az a baj hogy a fajtád szaporodik is.
Itt azért elgondolkodtam hogy felmondok.
Azóta úgy megyek dolgozni hogy alig van hozzá kedvem, mondom egy ilyen f*sszopo embernek nem csinálom a pénzt
(Amúgy mielőtt valaki rakerdez pl nem vagyok roma, vagy más etnikum hogy pl ilyen szempontból rasszista lenne)
Azt válaszolta rá hogy az a baj hogy a fajtád szaporodik is.
Mondjuk én itt nem a felmondásom gondolkodtam volna.
Volt ilyen főnököm. Sokáig tűrtem, nem kellett volna. Én az a fajta vagyok, aki nagyon bizonyítani akar, de neki (meg a seggnyaló kis háremének) nem lehetett.
Eljöttem máshova. Itt szeretnek, jó arcok velem és nem mellesleg jó 75-80%-kal többet keresek (ez lehet több is, van még fentebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!