Étteremben pl. pincérként, vagy boltban pl. árufeltöltőként dolgoznátok szívesebben?
Hát le a kalappal a vendéglátósok előtt.
Pár ismerősöm akad a szakmában összesen, de ők állandóan robotolnak, főleg mikor ilyen esküvői szezon is van.
Én nem tudom, hogy lehet 12-14 órát talpon lenni. Nekem ilyen munkából heti 1 is elég volna, és nagyon sok a pályaelhagyó, aki lelkiismeretesen dolgozna, de ezeket a 12-14 órás műszakokat már nem vállalják be.
Árufeltöltő meg megint nézőpont kérdése. Egy nagy multinál, ahol gyakorlatilag folyamat van munka ott nem vállalnám be.
De pl.: van a közelben egy közepes méretű ABC, ott látom, hogy olykor vannak üresjáratok és nem robotolják végig a 8 órát.
A vendéglátás tetszik, de nem dolgoznék annyit, még a jobb fizu miatt sem.
Árufeltöltő szerintem ez időszakos munka (nem lehet 20 éven át csinálni arra értem), vagy ugródeszkának jó, esetleg diákmunka.
Nekem ez ciki:
Étterem-pincér kilőve, mert rossz az egyensúlyérzékem, az árufeltöltő érdekelne, tudnám is végezni (részben ilyen a munkám), de mivel sok a "szarka", így nem szívesen végezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!