Dolgoznátok ilyen rosszindulatú embernek?
Csak tegnap volt az első munkanapon, szóval nem nagyon ismerem a főnököm, de ma volt egy nagyon ellenszenves megjegyzése, és én elítélem az ilyesmit.
Megkért, hogy vigyem el valahová a céges autóval, és városban valaki nem adott elsőbbséget, és kifordult elém. Nem volt tempó, kb csak 30al mentünk, de így is hirtelen nagyot kellett fékeznem, hogy ne koccanjak neki.
Erre azt mondja a góré ott mellettem, hogy rá kellett volna futnom, mert úgyis törött a lökhárító, és legalább a másik autós vett volna egy újat.
Ezzel konkrétan a cég érdekeit nézte, lehet nem etikus, de a helyzetében érthető.
(Én sem hajtottam volna rá )
Én sem értem, hogy ebben mi a rosszindulat, sokkal rosszabbat vártam a kérdés alapján.
Nekem volt egy főnököm, aki ebédszünetben állandóan az ügyfeleit ócsárolta nekünk, de gusztustalan módon, miközben ha épp ott volt az adott ügyfél, a seggét kinyalta, mert több tízmilliót otthagyott nálunk. Na ez rosszindulat.
Akkor mondjál itt fel, hogy a főnököd találhasson helyetted egy normális embert.
Amúgy simán lehet, hogy csak iróniából mondta. De gondolom, neked humorérzéked sincsen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!