Mit alkalmaztok, hogy éjszakás műszak után, nappal tudjatok aludni?
Figyelt kérdés
Kinek mi vált be?aug. 28. 04:33
11/15 A kérdező kommentje:
Ezt is próbáltam már. Reggel annyira álmos vagyok hogy nem bírok ébren maradni. És a 3-4 óra alvás után úgy érzem mintha 12 órát aludtam volna. Aztán később álmosodok el megint de az már csak felületes alvás . Szinte éber
aug. 28. 15:26
13/15 A kérdező kommentje:
Minimum 3.
aug. 28. 20:53
14/15 A kérdező kommentje:
De csak ez gépi kávé. Nem a rendes kotyogós
aug. 28. 20:56
15/15 anonim válasza:
Én is visszafordítom az állandó délelőttös szótárra, megfelelően adaptálandó más műszakokra természetesen: Négy kávéval bootolok, másnaposan 6-7. Nem olyan hú de erősek, a vén zetor Saeco viszonylag nagy szemcsés őrlésre van állítva, kb max aroma tartományba, a vízmennyiség meg minimál keserű, mint egy jó sör. Magában iszom, de sietősen rávizezve is tök élvezhető. Dél körül szokásom volt négyet beverni, attól már jobb kedvem lett, mentem is, mint egy kombájn. A déli kávét full abbahagytam, inkább ásítozok kedvetlenül. A nagyon max négyórás alvásaimból lett legkésőbb éjfélkor kidőlés, meg persze szokás, hogy akkor már mindenképpen csiccs van. Tízkor van a laza szabály szerinti, főleg ha tudom, hogy olyan nap lesz, hogy érdemes ráhúzni kis hajnali szendergésekkel, vagy ha tudom, hogy olyan nap lesz, hogy inkább kipattanok piszkosul korán, intézem a saját projektjeim csendesebb részét úgy, hogy rendesen pihenni kell utána, aztán go készülődés, melóka ész nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!