Rossz ember vagyok ha nem bírom az éjszakást?
Figyelt kérdés
Megfogadtam, hogy pár hónap munkanélküliség után bármi állást is találok, elfogadom. Így tehát sikerült pár hete egy viszonylag laza 3 műszakos állást kifognom ami mellett eljárhatok kondiba(ergó egészséges életmódot folytatnék a munka mellett). A munkával semmi gond, tök laza meg minden, viszont úgy érzem hogy az éjszakásnál fogok "elvérezni". Többször próbáltam az évek folyamán de mindig az lett a vége hogy ott hagytam a 3 műszakos vagy csak éjszakás munkákat. Más is volt hasonló szituban?
Höbörgő/provokáló, "Dolgozz csak, mert ha nem a végén csöves leszel" - féle kommentek nem kellenek köszi. :D
2024. márc. 5. 10:16
1/19 anonim válasza:
Az éjszakai munkavégzés nem egészséges. Van, aki egész jól bírja, más nem. Próbálj olyan munkahelyet találni, ahol nem kell éjszakázni!
2/19 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz ember ettől. Mindenkinek más a saját ritmusa, engem a délelőttös műszak készített ki, ez van. A többségnek az éjszakás a “mumus”, semmi gond veled.
3/19 anonim válasza:
Egyáltalán abszurdnak és emberi jogokat sértőnek tartom az éjszakai dolgoztatást.
4/19 anonim válasza:
Én is próbáltam. Kb full depresszio és öngyilkossági gondolataim lettek. Gyárban volt. Nincs idő a testemnek és agyamnak pihenni.
5/19 anonim válasza:
Nekem alvatlanságom lett tőle, egyáltalán nem egészséges.
6/19 anonim válasza:
Anyám 20 éves kora óta műszakban dolgozott. Nem imádta, de előbb-utóbb megszokta, és tetszett, hogy sok a szabadideje. Van, aki képes erre és van, aki nem. Én ismerem magamat, nekem nem menne.
7/19 anonim válasza:
A leggyilkosabb inkább az ha állandóan változik a műszak és össze vissza kell menni nappal-éjszaka. Azt csinálja az aki kitalálta.
8/19 Metionin válasza:
Dehogy vagy, nem mindenki bírja az éjszakát. Én bírtam de nekem a délelőtt volt a halálom a 4 órás keléssel. Mindenkinek megvan a mumus-műszakja és a legtöbb embernek pont az éjszaka az.
9/19 Szolovjov válasza:
Mivel egyáltalán nem normális éjjel dolgozni, nincs ezzel gond ha nem bírod. Mi nem éjjeli lények vagyunk. Be is kéne tiltani minden olyan helyen az éjjeli munkát, ahol nélkülözhető. Például a gyárakban. Bizonyítottam növeli a rák kockázatát is.
10/19 A kérdező kommentje:
#8 Igen, kezd már kirajzolódni nálam hogy valóban az éjszakázást nem mindenki bírja. Még az egyiptomi rabszolgák se dolgoztak éjjel..
2024. márc. 5. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!