Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rossz ember vagyok ha nem...

Rossz ember vagyok ha nem bírom az éjszakást?

Figyelt kérdés

Megfogadtam, hogy pár hónap munkanélküliség után bármi állást is találok, elfogadom. Így tehát sikerült pár hete egy viszonylag laza 3 műszakos állást kifognom ami mellett eljárhatok kondiba(ergó egészséges életmódot folytatnék a munka mellett). A munkával semmi gond, tök laza meg minden, viszont úgy érzem hogy az éjszakásnál fogok "elvérezni". Többször próbáltam az évek folyamán de mindig az lett a vége hogy ott hagytam a 3 műszakos vagy csak éjszakás munkákat. Más is volt hasonló szituban?

Höbörgő/provokáló, "Dolgozz csak, mert ha nem a végén csöves leszel" - féle kommentek nem kellenek köszi. :D

2024. márc. 5. 10:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Csak a kapzsi cégek rájöttek hogy mostmár lámpa fényénél lehet dolgoztatni ugyanúgy a rabszolgát, az ablak nélküli szendvicspanel össze szerelő üzemben úgyse tudja hogy kinnt nappal van e vagy éjszaka.
2024. márc. 5. 12:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Annak kellene éjszaka dolgozni, akinek a hasznot termelik:)

Meg akik nagy lábon akarnak élni, őket dolgoztathatnák éjjel-nappal!

Az a rossz ember, aki más bőrén tollasodik!

2024. márc. 5. 13:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Jajj ne, én pl azért (is) imádtam az éjszakást mert akkor végre nem lebzseltek bent a mindenhez is értő zseni főnökök, végre lehetett nyugiban dolgozni. :D

De amúgy igen, néhány kivétellel nem lenne szabad éjszakai munkára kötelezni embereket…

2024. márc. 5. 14:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Más állandó éjszakázás, és más a 3 műszak.

Ha egyedül élsz, akkor elviselhető az állandó éjszaka, bár akkor sem egészséges, de jobb, mint az, hogy állandóan át kell állnod hétről hétre.

2024. márc. 5. 14:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szívesebben dolgoztam volna állandó éjszakásban mint váltott 3 müszakban. Nekem speciel az éjszakás volt a kedvencem mert nyugis volt.

De kötelezni egyiket se kéne alapvetően, a többség (teljesen jogosan) nem akar éjszaka dolgozni.

2024. márc. 5. 14:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Jó ember vagy talán a legjobb
2024. márc. 5. 15:54
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem birják. 5en vagyunk egy csoportban,közülük csak én járok éjszakára elég sokat,és totál megértem,hogy a többiek nem birják. Ők másban jobbak. (:
2024. márc. 5. 17:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez nem függ össze ennyire egymással.
2024. márc. 5. 18:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem gondollak rossz emberne, mindenki mást bír fizikailag, mindenkinek van vmi gyenge pontja. Ha más nincs, azért bevállalnám, max. kirúgnak, ha nem teljesítesz.
2024. márc. 26. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!