Rossz ember vagyok ha nem bírom az éjszakást?
Megfogadtam, hogy pár hónap munkanélküliség után bármi állást is találok, elfogadom. Így tehát sikerült pár hete egy viszonylag laza 3 műszakos állást kifognom ami mellett eljárhatok kondiba(ergó egészséges életmódot folytatnék a munka mellett). A munkával semmi gond, tök laza meg minden, viszont úgy érzem hogy az éjszakásnál fogok "elvérezni". Többször próbáltam az évek folyamán de mindig az lett a vége hogy ott hagytam a 3 műszakos vagy csak éjszakás munkákat. Más is volt hasonló szituban?
Höbörgő/provokáló, "Dolgozz csak, mert ha nem a végén csöves leszel" - féle kommentek nem kellenek köszi. :D
Annak kellene éjszaka dolgozni, akinek a hasznot termelik:)
Meg akik nagy lábon akarnak élni, őket dolgoztathatnák éjjel-nappal!
Az a rossz ember, aki más bőrén tollasodik!
Jajj ne, én pl azért (is) imádtam az éjszakást mert akkor végre nem lebzseltek bent a mindenhez is értő zseni főnökök, végre lehetett nyugiban dolgozni. :D
De amúgy igen, néhány kivétellel nem lenne szabad éjszakai munkára kötelezni embereket…
Más állandó éjszakázás, és más a 3 műszak.
Ha egyedül élsz, akkor elviselhető az állandó éjszaka, bár akkor sem egészséges, de jobb, mint az, hogy állandóan át kell állnod hétről hétre.
Igen, szívesebben dolgoztam volna állandó éjszakásban mint váltott 3 müszakban. Nekem speciel az éjszakás volt a kedvencem mert nyugis volt.
De kötelezni egyiket se kéne alapvetően, a többség (teljesen jogosan) nem akar éjszaka dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!