Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem félnek/tartanak tőle...

Nem félnek/tartanak tőle mások, hogy ha a tanárokat fizetését megemelik akkor polgárháborús hangulat lesz?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mivel kérdésben túl hosszú lett volna, de ha ahogy Gulyás Gergely fogalmazott, bruttó 800-1 millió lesz a tanári átlagkereset, mellé persze a diplomás átlagkereset eléri a bruttó 1 millió Ft-ot 2028-ra akkor a közigazgatás más részei, önkormányzat is pl. darabokra hullik anarchia lesz csak így, ha őket a jelenlegi bérsávokban hagyják. Ti ezt hogy látjátok?
aug. 26. 09:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Meglepődnél, ha tudnád, hogy a kormányhivatalba milyen diplomás végzettséggel vesznek fel ügyintézőnek"

Olyan diplomás végzettséggel, amivel sehova máshova nem kellesz, mint a bölcsész, andomókus, egyéb büfé szakos vagy biznisz szkúl diplomás :)

aug. 27. 12:10
 12/16 A kérdező kommentje:
11 marhára be kéne fejezni ezt a büfészakozást, én magam vegyész vagyok de rengeteg gépész, villamosmérnök kollégám van, és persze jogászok stb. Aki büfészakozik, még kívülről sem látott egyetemet.
aug. 27. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:

8

Nyilván még nem hallottál a Közszolgálati Egyetemről, vagy az Államigazgatási Főiskoláról. A kormányhivataloknál is nagyon sokan diplomások, van akinek pénzügyi, vagy más diplomája (is) van.

Pl. a nyugdíjfolyósítónál hasraütésszerűen állapítják meg az érintettek nyugdíját? Elárulom, hogy szakértelem kell a hatósági jogalkalmazáshoz, a vezetőknek jogi végzettségük is van. Dolgoztam ilyen helyen. Ők sincsenek megfizetve.

Az idegenrendészeti Hivatalnál ráadásul nyelvtudás is kötelező. Mielőtt valótlanságokat írsz, tájékozódj!

aug. 27. 13:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező nem lesz semmi. Ez ugyanolyan Fidesz propaganda azöveg, minthogy (hasra ütök) tíz év alatt az átlagbér háromszorozódott. Csak közben meg 800 % infláció volt. Amire a tanárok bére bruttó bére egymillió lesz, arra a versenyszférában már bruttó hárommilliós fizetések lesznek, ha így romlik a forint. Az állam sose fog tudni (meg kb nem is akar) a versenyszférához közelítő bért adni.
aug. 28. 20:47
 15/16 anonim ***** válasza:

A legtöbben már most is úgy gondolják, hogy a tanárok nem érdemlik meg a mostani fizetésüket sem.

Nagyobb dolgok miatt sem mozdult meg a nép.

aug. 28. 21:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a 8 - as és a 11 - es csak irígyedik.

Nekik még a "búfészakos" diplomát se sikerült megszerezni....

Ezért húzzák le ezeket a végzettségeket + idióták!

aug. 29. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!