Mi van ilyen esetben?
2023.dec.1-el vettek fel dolgozni, mint adminisztrátor. Alá is írtam a közalkalmazotti jogviszonyt.
2024.jan.9-en lediplomáztam, és 19-en pénteken kézhez kaptam a diplomám. Amit 22en be is vittem annak az embernek aki a szerződéseket csinálja. Csakhogy nem kaptam szerződésmódosítást.
Az érettségin alapuló közalkalmazotti papiromon D1-ben vagyok 326e forinttal. Ha jól tudom, akkor diplomával F1be kellett volna kerüljék. És most így 330e keresek (februártól, mióta megvan a diplomám)
Csak én pörgöm túl, vagy jogos a felvetésem.
(Amúgy még munkaköri leírást sem kaptam, csak mindig hozzám csapódik valami: ja ezt is neked kell csinálni, az elődőd csinálta ezt stb)
Nem nagyon merek ugrálni ilyenek miatt, mert félek, hogy túl szabálykövetönek gondolnak. Főleg a főnököm. (Aki szerintem nem nagyon csípál. Csak úgy megtűr.)
Lakóterületileg illetékes jogi segítségnyújtó osztályon kérdezz meg egy jogászt! Ingyenesen kell, hogy magyarázattal szolgáljanak neked!
Na ezért gondoltam én is munkajogászra. Szeretnék hasonló csapdahelyzeteket kikerülni.
Itt le van írva érthetőbben, igaz egy régebbi, de a besorolás a lényeg neked: [link]
Szóval nem kell hogy átsoroljanak máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!