Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik gúnyolódnak a munkahelyen...

Akik gúnyolódnak a munkahelyen vagy beleállnak másokba azoknak valójában mi bajuk van magukkal?

Figyelt kérdés

2024. aug. 23. 20:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Túl sok a szabadidejük, nem tudja a munkáltató értelmes munkával lekötni őket, ezért (és emberi jellemükből adódóan is) keresnek, gyártanak maguknak elfoglaltságot. Az átlag magyarnak mindig is olyan volt a mentalitása, hogy önfelmentő módon mindig másokkal foglalkozott - ahelyett, hogy a saját problémáinak, feladatainak megoldására koncentrálna. Szeretnek a saját gondjaik megoldásába is minél több embert bevonni, - amolyan "Fogjuk meg és vigyétek!" üzemmódban, - aztán ha ellenállsz egy ilyen törekvésnek, jaj neked!
2024. aug. 24. 13:33
 12/20 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy a főnökök miért hagyják tútorkodni az ilyen embereket? Miért nem rúgják ki őket? Ez nem számít összeférhetetlenségnek? Miért rúgnak ki előbb egy csendesebb embert, mint az ilyeneket?
2024. aug. 24. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:

A, nagy az arcuk;

B, teli vannak gondokkal, de jobb azzal palástolni, hogy mindenki más mekkora #r, csak ő nem.

2024. aug. 24. 16:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen emberek sokkal jobban rombolnak egy közösséget, mint a visszahúzódó emberek, mégis a visszahúzódó embereket szokták inkább elbocsátani... Furcsa értékrendjük van a munkáltatóknak.
2024. aug. 24. 17:10
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
#10 Mit vállaljak még a 12 órás váltott műszakok mellett?!
2024. aug. 24. 20:27
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
15: Akkor meg ne panaszkodj! Más meghozza ezt az áldozatot a jobb keresetért. Ha neked túlterhelő, akkor törődj bele a helyzetedbe! De utálni azokat, akik küszködnek és sikert érnek el, csak mert te nem akarsz küszködni, módfelett gyerekes dolog.
2024. aug. 24. 22:35
 17/20 anonim ***** válasza:
16-os válaszoló, szerinted az normális dolog, hogy teljes munkaidős munkákra sok helyen nem fizetnek annyit, hogy meg lehessen belőle élni? Mi ez a munkáltatópártolás ezen az oldalon?!...
2024. aug. 24. 23:42
 18/20 anonim ***** válasza:
17: Nem normális. De irigykedni sem normális azokra, akik mellette vállalnak valami pluszt.
2024. aug. 25. 07:31
 19/20 anonim ***** válasza:
42%

Nekem semmi.Vagyis van bajom bőven magammal,de senkit nem bántanék ok nélkül,sosem tettem.

Most először teszem,de okot adott rá az illető,hogy halálosan meggyűlöljem,minden adandó alkalommal belerúgjak valamilyen módon.Elégtétel részemről.Megpróbálom azt is elérni,hogy elmeenjen innen máshová dolgozni.Ha már meg nem ölhetem,sajnos nem engedi a törvény.

2024. aug. 25. 09:25
 20/20 anonim ***** válasza:
jav:elmenjen
2024. aug. 25. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!