Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik gúnyolódnak a munkahelyen...

Akik gúnyolódnak a munkahelyen vagy beleállnak másokba azoknak valójában mi bajuk van magukkal?

Figyelt kérdés

aug. 23. 20:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
10%
Nem tudom. Ők tudják.
aug. 23. 20:24
 2/20 A kérdező kommentje:
Tippek ötletek?
aug. 23. 20:25
 3/20 anonim ***** válasza:
17%
Nincs kedvem barkobazni.
aug. 23. 20:27
 4/20 A kérdező kommentje:
Pedig tobb ezren vannak akik másokat zaklatnak munkahelyen. De itt aztán meg néma csend arrol mi lehet ezeknek a mobbingolóknak a háttere amitol kényszeresen gúnyolódnak.
aug. 23. 20:30
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
A sikertelensegukbol adodo fusztraciojukat kompenzaljak a masok abuzalasaval. Vagy otthon el vannak nyomva es a melohelyen vezetik le a feszkot.
aug. 23. 20:30
 6/20 anonim ***** válasza:
61%
Az ő szemszögükből nézve nem magukkal van bajuk, hanem másokkal. Szerintük irritálják őket valamivel. Például a lelkükbe gázolnak azzal, hogy ugyanabból a fizetésből sokkal jobban kijönnek, többet tudnak félretenni. Ezek amolyan "Mindenki hibás az életem elsz*ródásáért, csak én nem"-mentalitású emberek.
aug. 23. 20:45
 7/20 anonim ***** válasza:
84%
Mások emlékeztetik őket arra, hogy ők is lehetnek sikeresek ha nem lennének gyávák, lusták. Emiatt mérgesek másokra, ahelyett, hogy tennének magukért.
aug. 23. 22:21
 8/20 anonim ***** válasza:
14%
#6 Ugyanabból a fizetésből nem jönnek ki jobban. Esetleg két kereset van, vagy kiegészül valami illegális ügyeskedéssel, ez meg ugye nem kicsit irritálja a másikat! Vagy jó helyre születtek, ősök nyomják őket, örököltek nem kis vagyont, stb! Én is kivagyok az ilyenektől, dolgozok mint az állat és mégis hó végére szinte nullán vagyok.
aug. 24. 11:59
 9/20 anonim ***** válasza:
8: Én például gyárban dolgozva jobban kijöttem ugyanabból a fizetésből, mert még szülőkkel laktam, és csak minimális összeget adtam haza. Utáltak is érte. De az is nyilván jobban kijön, aki egyedülállóként él, nem kell gyerekekre sem költenie.
aug. 24. 13:27
 10/20 anonim ***** válasza:
8: Amúgy ha zavar, hogy más két keresetből él, miért nem vállalsz te is valami mellékállást?
aug. 24. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!