Akik gúnyolódnak a munkahelyen vagy beleállnak másokba azoknak valójában mi bajuk van magukkal?
Figyelt kérdés
aug. 23. 20:21
2/20 A kérdező kommentje:
Tippek ötletek?
aug. 23. 20:25
4/20 A kérdező kommentje:
Pedig tobb ezren vannak akik másokat zaklatnak munkahelyen. De itt aztán meg néma csend arrol mi lehet ezeknek a mobbingolóknak a háttere amitol kényszeresen gúnyolódnak.
aug. 23. 20:30
5/20 anonim válasza:
A sikertelensegukbol adodo fusztraciojukat kompenzaljak a masok abuzalasaval. Vagy otthon el vannak nyomva es a melohelyen vezetik le a feszkot.
6/20 anonim válasza:
Az ő szemszögükből nézve nem magukkal van bajuk, hanem másokkal. Szerintük irritálják őket valamivel. Például a lelkükbe gázolnak azzal, hogy ugyanabból a fizetésből sokkal jobban kijönnek, többet tudnak félretenni. Ezek amolyan "Mindenki hibás az életem elsz*ródásáért, csak én nem"-mentalitású emberek.
7/20 anonim válasza:
Mások emlékeztetik őket arra, hogy ők is lehetnek sikeresek ha nem lennének gyávák, lusták. Emiatt mérgesek másokra, ahelyett, hogy tennének magukért.
8/20 anonim válasza:
#6 Ugyanabból a fizetésből nem jönnek ki jobban. Esetleg két kereset van, vagy kiegészül valami illegális ügyeskedéssel, ez meg ugye nem kicsit irritálja a másikat! Vagy jó helyre születtek, ősök nyomják őket, örököltek nem kis vagyont, stb! Én is kivagyok az ilyenektől, dolgozok mint az állat és mégis hó végére szinte nullán vagyok.
9/20 anonim válasza:
8: Én például gyárban dolgozva jobban kijöttem ugyanabból a fizetésből, mert még szülőkkel laktam, és csak minimális összeget adtam haza. Utáltak is érte. De az is nyilván jobban kijön, aki egyedülállóként él, nem kell gyerekekre sem költenie.
10/20 anonim válasza:
8: Amúgy ha zavar, hogy más két keresetből él, miért nem vállalsz te is valami mellékállást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!