Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy döntsem el holnapra, hol...

Hogy döntsem el holnapra, hol dolgozzak tovább?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy művészeti iskolában dolgozok, mint segédmunkás.

Tényleg nem kapok érte sokat, de így lett megbeszélve, hogy egyenlőre csak ez a lehetőség van, amíg elvégzem mellette az adott szakmát, később szeretnék, ha itt tanítanék majd.

Úgy kerültem ide, hogy elvégeztem náluk több szakmát is, és az egyik közben megkérdezték nem e dolgokznék itt, én meg igent mondtam.

Ez a szerződés ebben a hónapban jár le, innentől megszűnik a segédmunkás dolog, most lenne rá lehetőség, hogy egy szintet ugorjak, normális fizetésért.

Közben bejött egy másik lehetőség is, egy másik iskolában.

Ott iskolarádiót kellene kezelnem rendezvényeken hangosítani, felvenni, irodában segíteni, stb.

A pénzt inkább nem írom le, mert mindenki kevésnek mondaná, de egyébként egy átlagos fizetés BAZ megyében kb.

A jelenlegi főnököm hasonló összeget igért, kicsit kevesebb mint a másik.

Ismerőseim azt mondják menjek oda inkább, viszont valamiért mégis ehhez ragaszkodnék, valami ehhez húz inkább.

Lehet benne van az, hogy diákként vettek fel dolgozni, ami eddig még nem volt, rengeteg energiám van már benne ebben az iskolában, szeretek itt lenni, szeretem az embereket, direkt a művészeti irány miatt jöttem ide, maradtam itt.

A másik hely egy színvonalasabb, ismertebb iskola, viszont egyáltalán nem ismerem, teljesen új dolog nekem.

Holnap kell választ adnom a masik helyre, hogy elvállalom e.

Iszonyatosan nehéz döntés ez moat nekem, nagyon sokat gondolkodom rajta, egyszer ezt gondolom jobbnak, egyszer azt...

Ti voltatok már hasonló helyzetben?

Mi lenne a helyes döntés?

Hallgassak az érzéseimre, vagy másokra?

aug. 15. 07:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet benne van az, hogy diákként vettek fel dolgozni, ami eddig még nem volt, rengeteg energiám van már benne ebben az iskolában, szeretek itt lenni, szeretem az embereket, direkt a művészeti irány miatt jöttem ide, maradtam itt."

Maradj itt. Nem minden a pénz.

aug. 15. 07:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Osztom az #1 véleményét , ha a jelenlegi melóhelyen jól érzed magad, lehet a másik meg egy pokol lenne ..
aug. 15. 08:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg jól érzed magad a mostani helyeden, akkor én is a maradás mellett szavazok. Főleg, hogy a pénz sem jelentősen több amott.
aug. 15. 08:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól érzed magad, akkor ne válts! Sajnos én megtettem, igaz, én nem éreztem már jól magam a régi helyemen, azt hittem, a másik jobb lesz, de megbántam. Nagyon fontos dolog, hogyan érzi magát az ember a munkahelyén, és szerintem ebből a szempontból a fizetés másodlagos, nem mindig azt kell nézni. Ha többet is kapsz, de olyan a munka vagy a kollégák, hogy nem jössz ki velük, egy idő után saját magadat teszed tönkre.
aug. 15. 11:08
 5/9 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Még 1 szavazat a mostani sulira.

Jól érzed magad, érzelmileg kötődsz a mostani helyhez és korrektek, én a

helyedben maradnék.

A másik suliban ki tudja , milyenek a kollégák, a vezetőség, szóval ismeretlen, itt meg már van tapasztalatod velük.

aug. 15. 11:33
 6/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Maradj itt, ahol otthon vagy. Nincs annál jobb, mint amikor megfizetik azt, amit szívesen csinálsz.
aug. 16. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:

"szeretek itt lenni, szeretem az embereket, direkt a művészeti irány miatt jöttem ide, maradtam itt"

Ezeket mi értelme lenne kockára tenni egy kicsivel több pénzért?... Még ha jóval többet igérnének... De így én maradnék.

Hogy döntöttél végül? :)

aug. 16. 17:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Maradok :)

aug. 16. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
:)))
aug. 16. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!