Van esélyem, hogy valaha ennél a cégnél dolgozzak?
Találtam egy maximálisan rám illeszkedő pozíciót, mind végzettségben, mind tapasztalatban és nyelvtudásban, ezért jelentkeztem is azonnal. Még aznap fel is hívtak, majd interjú interjút követett, de végül nem engem vettek fel. Nagyon sajnálom, ezért szeretnék még jelentkezni a céghez, de jelenleg nem hirdetnek olyan jellegű állásokat, amikhez passzolok.
Ha egy ennyire hozzám illő munkakörbe nem engem választottak, akkor lehetséges, hogy felesleges valaha is hozzájuk jelentkeznem többet? Több ún. divíziója van a cégnek, úgyhogy széles körben nézem az álláshirdetéseiket.
Egy nagy cégben gyakorlatilag sosem fordul elő, hogy ugyanazok interjúztassanak kétszer.
Nálunk amúgy jó sok eset volt rá, hogy aki az egyik csapatba nem kellett, örömmel fölvették a másikba. Onnan (is)tudom, hogy én is interjúztattam párszor. Minden csapat más és más, és néha az emberek személyisége passzol az egyikbe, a másikba nem. Olyanunk is van, és nem vicc, hogy valakit sima csapatttagnak elutasítottak es par évre rá fölvették ugyanoda főnöknek. Nem alkalmas amúgy de ez már más kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!