Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tapasztalat ezzel a céggel...

Tapasztalat ezzel a céggel kapcsolatban? Légiutaskísérő állás. Dolgozott már ott valaki esetleg?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudom mennyire lehet valós ez az állás. Elég furán van megfogalmazva.

Sehol nem találok róla információt.

Aztán lehet, hogy csak rossz helyen keresgéltem :)

Köszönöm az értelmes válaszokat! :)

febr. 9. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

A fogalmazás lehet gépi fordítói elcsúszás is, bár ezek a halmozott felkiáltójelek nem valami professzionálisnak tűnnek. Az a része, hogy az írásjel előtt van vessző és utána nincs, komolyan vehetetlen. Az is, hogy ide-oda váltakoznak a nyelvek. Ha ezt magyarul akarják feladni, akkor fordítsák le az egészet, de ne ugorjon a bekezdések között.

Az már nagyobb figyelmeztető jel, hogy a hirdetőről semmit nem lehet előkaparni a netről a hirdetésen kívül.

febr. 9. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ne jelentkezz, lehet aztán kivisznek prostinak… Ha légiutaskísérő akarsz lenni, inkább a Wizzair, Ryanair stb hivatalos oldalain nézelődj, tuti hogy hirdetnek folyamatosan.
febr. 9. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj amit 1-es írt, hogy nem lehet semmit - de még negatív dolgot sem - találni erről a hns limitedről.

Én biztos nem jelentkeznék egy ilyen hirdetésre. Ennél még a gugli fordító is jobbat csinál.

Tényleg sokkal egyszerűbb és biztosabb ha közvetlenül légitársaságnál kopogtatsz. Kb mindenhol mindig van felvétel. Be lehet jutni komolyabb légitársaságokhoz - British, Lufi, Emirates is akár kezdőként magyarországról. De a Witt, Ryan is jó kezdő lépcső lehet.

febr. 9. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Légiutas-kísérőket minden egyes légitársaság saját magának toboroz. Igen, pl a Ryanair le van szerződve munkaerő kölcsönző céggel, de a felvételit akkor is ők tartják, nem valami noname fosadék. Pláne nem magyarul és pláne nem ilyen undorítóan igénytelen, helyesírási hibáktól hemzsegő álláshirdetéseken keresztül. Mellesleg ez évek óta felbukkan, képzelem, hány embert húztak már le.

Az A2-es szinten röhögtem a leghangosabban, aki ilyen szinten nyekeg, az már a posztban szereplő angol bevezetőt sem fogja érteni, nemhogy pl a repülőgép részeit meg a betegségek neveit angolul (igen, része egy stewardess képzésnek). 😅

Egyébként szerintem a Ryanair (Buzz/Lauda) képzéssel kókányolnak. Ha érdekel, csakis a ryanair.com-on keresztül jelentkezz!

febr. 21. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!