Tapasztalat ezzel a céggel kapcsolatban? Légiutaskísérő állás. Dolgozott már ott valaki esetleg?
Nem tudom mennyire lehet valós ez az állás. Elég furán van megfogalmazva.
Sehol nem találok róla információt.
Aztán lehet, hogy csak rossz helyen keresgéltem :)
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
A fogalmazás lehet gépi fordítói elcsúszás is, bár ezek a halmozott felkiáltójelek nem valami professzionálisnak tűnnek. Az a része, hogy az írásjel előtt van vessző és utána nincs, komolyan vehetetlen. Az is, hogy ide-oda váltakoznak a nyelvek. Ha ezt magyarul akarják feladni, akkor fordítsák le az egészet, de ne ugorjon a bekezdések között.
Az már nagyobb figyelmeztető jel, hogy a hirdetőről semmit nem lehet előkaparni a netről a hirdetésen kívül.
Az a baj amit 1-es írt, hogy nem lehet semmit - de még negatív dolgot sem - találni erről a hns limitedről.
Én biztos nem jelentkeznék egy ilyen hirdetésre. Ennél még a gugli fordító is jobbat csinál.
Tényleg sokkal egyszerűbb és biztosabb ha közvetlenül légitársaságnál kopogtatsz. Kb mindenhol mindig van felvétel. Be lehet jutni komolyabb légitársaságokhoz - British, Lufi, Emirates is akár kezdőként magyarországról. De a Witt, Ryan is jó kezdő lépcső lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!