Könyvelőnek tanulni mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Ha valaki komolyan elszánt és érdekel a munka az eltudja végezni a vállalkozói mérlegképes könyvelőt?
Gondolkozom rajta,viszont nincs semmilyen "extra " képességem. 3-as, 4-es tanuló voltam mindig is, matek érettségim is csak közepes lett. A pénzügyi számviteli ügyintéző szakmám megvan, viszont ettől gondolom jóval nehezebb az, amit most szeretnék.
Szóval elég a kellő elszántság, szorgalom a szakmához vagy jó képesség is szükséges?
aug. 7. 22:40
A kérdező szavazást indított:
Jó képesség is kell
Motiváció, szorgalom is elég
10 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ha akarod,meg tudod csinálni. Vágj bele.
2/4 anonim válasza:
Veszelyes mert ha adocsalasra kenyszerit a fonok akkor te kerulsz bajba
3/4 anonim válasza:
El, ha értelmezni is tudod azt a tömény baromságot :D Én fel évig tanultam, a tananyag része volt, de nem talaltam benne logikát. Szerencsére nem kellett használnom soha.
4/4 anonim válasza:
Nehéz
De manapság mi a könnyű
Kitartás kell hozza
És ha tényleg ezt akarod és lesz elég akaratod akkor simán meg fogod csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!