Miért nem találunk könyvelőnek senkit vidéken?
Könyvelőként dolgozom én is egy multinál, ide keresnénk embert, viszont mindenki visszautasítja az ajánlatunkat.
Az elvárások, 3 év tapasztalat, angol kommunikáció szintű ismerete, diploma.
A bér: bruttó 410 ezer forint + 15 ezer cafeteria + Heti 3 HO lehetőség.
Szerintem ez nagyon korrekt ajánlat, még sem találunk senkit, aki jön az is elmegy még a próbaidő alatt, kezdem unni, hogy folyamatosan mást kell betanítanunk.
A környéken néztem, van ahol ennél kevesebbet ajánlanak, szóval nem értem miért nem jön ide senki.
Remélem, a Cafeteria havonta jár legalább. Bruttó 410 ezer a mai béreknél nagyon kevés egy diplomás könyvelőnek (ha még csak tanfolyam lenne az elvárás, akkor talán oké).
A home office pedig már nem akkora vonzerő, a járvány óta szinte alap mindenhol.
Informatikai cégnél dolgozom és szerintem senki se kap 800ezret, de mindegy is, mert senki nem jelentkezik. Pedig teljes home office megengedett. Pályakezdő se, akinek bármilyen munka jó lenne, senki. A cégek száma nő, de nincs több ember.
Igazából pont azért mennek el az emberek, mert nincs iroda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!