Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes még könyvelőnek...

Érdemes még könyvelőnek tanulni? Vagy már telítve vannak az ilyen munkahelyek, és több tízszeres túljelentkezés jellemző egy megüresedett pozícióra?

Figyelt kérdés
Logisztikai mérnök szakos diplomám van, viszont nem szeretem ezt a munkakört. Stresszes, sokat kell telefonálni, e-mailezni. Arra gondoltam, hogy elvégezném az OKJ-s pénzügy-számviteli ügyintéző szakot, majd az erre épülő vállalkozási mérlegképes könyvelő képzést. Mennyire nehéz elhelyezkedni ebben az ágazatban?

2018. okt. 20. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
A jövendő karrieredet, munkádat és megélhetésed komolyan vadidegen anonim emberek tanácsaira akarod alapozni?
2018. okt. 20. 12:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, csak tanácstalan vagyok. Szívesebben lettem volna könyvelő, mint logisztikus. Itt viszont több a fizetés, és könnyebb az elhelyezkedés, mint a könyvelői munkakörben.
2018. okt. 20. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy szállítószámlákat és bankkivonatot könyvelsz, vagy egy cég első IFRS alapú beszámolóját teszed össze. Az előbbi feladatkört bárki ellátja, de az utóbbira képesekből hiány van
2018. okt. 20. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy érdemes, hiány van belõlük és lesz is sajnos úgy mint más munka körben, ne másokkal foglalkozz ha nem magaddal azt csináld amit szeretnél, sok sikert :-)
2018. okt. 21. 04:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!