Szeretnék könyvelőnek tanulni, de félek, hogy pár év múlva ez a szakma is automatizálva lesz. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 19:19
2/4 A kérdező kommentje:
Programozásban sajnos nem vagyok jó.
2018. júl. 29. 19:27
3/4 anonim válasza:
Nézz szét a Corvinuson, ha megy a matek sok szak tetszeni fog.
4/4 anonim válasza:
Szerintem vannak a könyvelő szakmának olyan részei, amit nem lehet automatizálni, így mindig is szükség lesz könyvelőre. A számítógép és a programok csak eszközök, viszont sokszor emberi gondolkodás kell ahhoz, hogy egy vállalkozás ügyeit intézd. És lehet, hogy ma már az adóbevallások automatikusan mennek, de nem árt, ha egy könyvelő átnézi pl. vállalkozásnál, hogy mit lehet leírni az adóból, mert sokszor a számítógép ezt nem is veszi figyelembe, egy csomó ilyet hallottam már könyvelő ismerősöktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!