Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek merjek munkát...

Szerintetek merjek munkát vállalni a szakmámban ha azt az iskolában nem tanították meg rendesen?

Figyelt kérdés
Szamítógepszerelő szerelő karbantartó okj-s szakmám van. Merjek vele igy munkát vállalni?? Pl iskolában rendszer gazdának vagy valami más intézménybe lehet hogy felvennének. Vagy esetleg szervizbe?? Csak ha tegyük fel felvesznek és aztán kirúgnak az olyan ciki lesz, nem??

2018. júl. 12. 18:33
 1/8 A kérdező kommentje:
* számítógépszerelő karbantartó okj-s szakma.
2018. júl. 12. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem kell hazudozni és akkor felsem vesznek már eleve :D Nulla gyakorlattal tapasztalattal nem szoktak kapkodni az ember után. 4 éve végeztem egy kereskedelmi okj.t. Itt ahol élek város, nem vettek fel sehova sem, max tescoba tefusnak, árut pakolni, na ehhez meg nem kell végzettség. Kisboltba nem bíznak az emberre üzletet, boltot, ha semmit nem tudsz, a hajlandóság meg nincs meg hogy betanítsanak, mert nem érdek.
2018. júl. 12. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Merjél, aki mer az nyer .

Én már lemondtam mindenről, bárhova sodort a szél, egy értelmetlen, értelme nincs, jövőt nem terveznek az emberrel munkákba csöppenek, csöppentem.

2018. júl. 12. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Most ilyen helyen vagyok, a két végzettségemtől okádok, kuka mindkettő, ez meg, inkább semmit nem mondok ...
2018. júl. 12. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Múltkor te kérdezted az irodaimunkát?

Jelentkezz a munkákra, max elutasítanak.

2018. júl. 12. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán, ez nem valami nagy tudomány, rákeresel Google-ön az adott problémákra, és idővel rutinná válik.
2018. júl. 12. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem próbálod meg, akkor sose derül ki.

A ciki az, ha meg se próbálod.

2018. júl. 12. 19:26
 8/8 anonim válasza:
Én is ebben szerettem volna melózni csak nem indult szak. Dolgozz helyettem akkor :D Ha szereted a PC hardver világát nagyon jó lehetsz benne. Hajrá kell a tapasztalat. Sok sikert!!!
2018. júl. 19. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!