Mért nem tudok rendesen dolgozni? Ennyire selejtes lennék?
Lehet 10 diplomad is, ha eletképtelen vagy akkor baxhatid mellé a 3 nyelvvizsgádat is....
És ugye a diplomasok mekkoora mellénnyel nezik le azokat, akik szalag mellett dolgoznak.....
Amugy gyárban nem csak szalagmunka van.... szi te minden gyarban vannak egyedi szerelő szigetek. Környékünkön senkit nem küldenek el egyik gyarból sem, csak azert mert lassú.... örülnek, ha valaki egyaltalán bemegy hizzájuk felvetelizni...
Megkérdezhetem, hogy milyen diplomád van? Mert talán azzal kéne boldogulnod. A nyelvtudás csak akkor hatásos ha az adott munkához szükség van.
Gyári munka esetében nincs szükség nyelvtudásra. De mondjuk egy plázában egy divatüzletben szükség van rá.
én is hasonló vagyok, viszont nekem egészségi problémáim is vannak, de szintén diplomás.
1, olyan munkákat végeztél, amiket általában buta „droidok” tudnak jól végezni, akik nem gondolkodnak és gyorsan végeznek mindent.
2, Magyarországon nem túl türelmesek a munkáltatók, igazából sokszor betanulási idő sincs, gyorsan egyből kéne csinálni mindent.
külföldön még nem gondolkodtál? egy ismerősöm ELTE-s diplomával felsőfokú angollal kiment Prágába ügyfélszolgálatosnak, érdekes, ott már neki sem volt problémája.
Nem életképtelen, csak lehet, h a fizikai munka nem való neki. mondjuk eleve teljesen nonszensz, h vkinek diplomával, felsőfokú nyelvvizsgával ilyen helyekre kell mennie, miközben tele vannak titkárságok, ügyfélszolgálatok olyan nőkkel, akik még egy 2 soros emailt sem tudnak értelmezni.
„És ugye a diplomasok mekkoora mellénnyel nezik le azokat, akik szalag mellett dolgoznak”
ez inkább a ti frusztrációtok. a normális munkást senki nem nézi le, csak Magyarországon ilyen nem nagyon van. olyanból viszont bőven, aki még ragozni, beszélni sem tud normálisan, se kulturáltan viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!