Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi ez a MÁV-os hőségpénz?

Mi ez a MÁV-os hőségpénz?

Figyelt kérdés
Szép kártyára szép kis összeget kapnak most, de könyörgöm más is dolgozik kánikulában melegben. Dolgozni akkor is kell, sőt hidegben is ugyanúgy. Elképesztő késések, minőségromlás stb, és mégis csak azért mert meleg van jutalmazzák őket?!
aug. 7. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megérdemlik a egyszerű fizikai dolgozók. Nem a vonatvezetők, karbantartók stb tehetnek a késésről, és a minőségromlásról. Konkrétan a rendszerváltás óta minden kormány hagyta tönkre menni a vasutat.

Bár az tény, hogy akkor kaphatnának más fizikai dolgozók is, pl a közút emberei.

aug. 7. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnád milyen csodás egy 50 fokos acéldobozban zötyögni 12 órát...
aug. 7. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Ezt azért kapják, mertnyilván még igy is olcsóbb a kormánynak, mint megoldani a működő klimát minden vonaton. De hosszu távon nyilván nem lesz takarékosabb megoldás. Szégyenletes, milyen állapotok

Vannak a mávnál.

aug. 7. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem csak ott kapnak hőségpénzt ne aggódj!
aug. 7. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy ők kapnak. Az a baj, hogy mások nem.
aug. 7. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne sajnáld már tőlük, szerintem megérdemlik. Jobb lett volna ha a számlájukra utalják a pénzt, ezzel a szép kártyás megoldással kicsit kaptak is meg nem is érzésem van
aug. 7. 15:16
 7/8 A kérdező kommentje:
6 nem sajnálom nyugi, de ott mások is dolgoznak akik nem kapnak
aug. 7. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyílt téren, tűző napon megy a sok lepusztult klíma nélküli vonat. Egyszer Olaszországból utaztam haza Intercityvel olyan 9 órás vonatút volt. 11 óra tájt már félni kezdtem, az ablakokat nem lehetett kinyitni. Szerencsére a folyosón valaki ki tudta nyitni az egyiket.

Pont előtte halt meg egy kislány a buszban felejtve, ő jutott eszembe és hogy nem véletlen tilos gyereket, háziállatot 5 percre sem bent hagyni az autóban tűző napon. Magyarországon pályafelújítás miatt kb.4-szer kellett átszállni vonatpótlókra, másik vonatra. Azokat a kalauzokat rettenetesen sajnáltam. Én csak olyan 5 órát kellett kibírjak, ők nyilván minden nap ebben a katlanban főttek. Akkor arra gondoltam, hogy az idősebb kalauzok emiatt simán meghalhatnak, de a fiatalokra is nagyon nagy terhelés egy ilyen út.

aug. 7. 18:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!