Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezt megteheti a munkahelyen?

Ezt megteheti a munkahelyen?

Figyelt kérdés
sziasztok. dolgozok egy boltban, es a ferfi fonokom nez a biztonsagi kamerakbol ejszaka. azt hittem nem is nezik ezeket a kamerakat csak ha valami buncselekmeny tortent. kicsit ijeszto

2024. aug. 5. 17:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Azért tette fel, hogy ránézzen néha, pl, hogy nem lopod szét a boltot, vagy nem alszol a 8órás munkaidődből 7et.
2024. aug. 5. 17:26
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Megteheti. Igazából a szavaidból azt veszem ki, hogy tudtál is a kameráról, tehát nem titkolta el. Így lényegében korrekt. Sok munkahelyen van kamera, ami igaz kellemetlen, de a főnököknek joga van hozzá.
2024. aug. 5. 17:34
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Az én szerződésemben ott van, hogy van kamera.

De az hangot is vesz.

2024. aug. 5. 17:36
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
Elvileg a munkavégzést nem figyelhetik, nem?
2024. aug. 5. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Kórházakban is van a gyerekosztályon mindenképp. Azt elmondják hogy kamera van de azt nem hogy ki is hallgatnak. Akármit beszélsz a gyerekkel vagy telefonon azt is hallják. Ha bemész az online bankodba akkor a jelszavaid is láthatják
2024. aug. 5. 17:45
 6/11 Szolovjov ***** válasza:
23%
Igaza van 4-esnek, szabálytalan. Nem erre való. De azért olvass utána részletesebben.
2024. aug. 5. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Igen is megfigyelhetik, hogy te a munkahelyeden pontosan, mit és mikor csinálsz, ezeket általában nem szokták a munkaszerződésben leírni.

Lényegtelen hogy hova mész dolgozni, biztonsági kamera mindenhol van, és munkáltató bármikor vissza nézheti, ha szükségét tartja, akkor élő adásban nézheti, hogy te mit csinálsz.

Szabálytalan vagy sem, ezt neked kellett volna alaposabban utána érdeklődnöd.

2024. aug. 5. 18:47
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Honnan tudod hogy nèz? Mondta?
2024. aug. 5. 22:36
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
Engem is néztek a főnökök, még mondták is, hogy nézni fognak. Látni akarták, hogy mennyire tartom magam minden ukászhoz, amit kiadtak.
2024. aug. 5. 22:59
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

Szánalmas, hogy ez okoz nekik örömet. Az én volt munkahelyem elég speciális helyen volt és sokáig nem volt megoldott a kamera és majd belepusztultak, hogy nem látták minden percünket.

2024. aug. 5. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!