Hogy lehetne magamnak csinálnom a pénzt bármiféle képzettség nélkül?
Van jogosítványom, autóm, tudok angolul, érettségivel rendelkezek.
Nem vagyok éhes, havi 400-500k jöjjön be tisztán.
Tehát napi 20k, jobb napokon kicsit több.
Ötletek? A "tanulj tovább " tanácsokon kívül, próbálok rájönni, hogy mit :)
Tőzsde, csak ha nagyba játszod, és el vaszted, az szar.
Én egyszer jártam így, mimden tudás nélkül el kezdem, egy nagyobb összeggel és elment..
Akkor rá jöttem hogy ez nem az én világom:)
Ha tudas nelkul mész bele akkor vesztesz
Folyamatosan figyelni kell a hireket
En covid alatt, utan szedtem meg magam
Akkor vettem 100 M Ft-ért olajat amikor 17 $ volt egy hordo
Aztan eladtam amikor 68 $ lett
Tarthattam volna tovabb is, de igy se jartam rosszul
Plusz még a forint is gyengult amikor eladtam
Szoval ésszel kell csinálni a tozsdét
Bármit is kezdesz csinálni, érdemes alaposan körülnézni a piacon, hogy mire van szükség, igény, amit meg is akarnak fizetni. Ha beszélsz nyelveket, akkor külföldön jobbak a lehetőségeid és egy erősebb gazdaság mindig jobban fog fizetni minden munkáért, mint az itthoni gyengébb.
Függetlenül attól, hogy milyen területen akarsz próbálkozni, a legfontosabb szerintem a pénzügyi tudatosság, gazdasági ismeretek megszerzése. Amit a legtöbb helyen nem tanítanak. Nagyon fontosak a hétköznapi ember számára is, annak pedig nélkülözhetetlen, aki az üzleti életben akar érvényesülni. Egyszerű munkavállalóként is sokkal jobb pénzügyi és munkaügyi döntéseket tudsz hozni, ha érted a gazdaság működését. Egy vállalkozás működtetésénél pedig egyszerűen nélkülözhetetlen, hogy értsd a piacot, amin érvényesülni próbálsz és számolni tudj a költségekkel, kockázatokkal.
A kiszámoló blog és YouTube akadémiája hasznos alapozás, aztán lehet különböző irányokba tovább menni, ha már jobban tudod, hogy mire van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!