Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehetne magamnak csinálno...

Hogy lehetne magamnak csinálnom a pénzt bármiféle képzettség nélkül?

Figyelt kérdés

Van jogosítványom, autóm, tudok angolul, érettségivel rendelkezek.

Nem vagyok éhes, havi 400-500k jöjjön be tisztán.

Tehát napi 20k, jobb napokon kicsit több.

Ötletek? A "tanulj tovább " tanácsokon kívül, próbálok rájönni, hogy mit :)

aug. 5. 17:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kamionos, napi 30 rugo
aug. 5. 18:36
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
munkával.
aug. 5. 19:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Sofőrszolgálat (ehhez mondjuk kell egy társ is) és futárkodás (nem kaja). Taxizás. Átképezni magad buszra, kamionra, teherszállításra.
aug. 6. 01:56
 14/19 anonim ***** válasza:
46%

Tőzsde, csak ha nagyba játszod, és el vaszted, az szar.

Én egyszer jártam így, mimden tudás nélkül el kezdem, egy nagyobb összeggel és elment..

Akkor rá jöttem hogy ez nem az én világom:)

aug. 6. 05:13
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Ha tudas nelkul mész bele akkor vesztesz

Folyamatosan figyelni kell a hireket

En covid alatt, utan szedtem meg magam

Akkor vettem 100 M Ft-ért olajat amikor 17 $ volt egy hordo

Aztan eladtam amikor 68 $ lett

Tarthattam volna tovabb is, de igy se jartam rosszul

Plusz még a forint is gyengult amikor eladtam

Szoval ésszel kell csinálni a tozsdét

aug. 6. 06:34
 16/19 Senior Séf ***** válasza:
100%
Taxizz.
aug. 6. 16:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Veszel cumókat rongy állapotban, lehetőleg olyanokat, amiken könnyen tudsz segíteni, és helyreállítva eladod őket picivel jutányosabban a fellelhető használt kínálatnál. Természetesen hatékonyan kell tudd helyreállítani őket, sose ártott jól specializálódni. Tudnod kell hirdetni, megbízható kell maradj, figyelned kell a megrendelő minden óhajára úgy, hogy tévedhetetlenül bármikor képes legyél felidézni azokat. A te döntésed.
aug. 6. 22:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Bármit is kezdesz csinálni, érdemes alaposan körülnézni a piacon, hogy mire van szükség, igény, amit meg is akarnak fizetni. Ha beszélsz nyelveket, akkor külföldön jobbak a lehetőségeid és egy erősebb gazdaság mindig jobban fog fizetni minden munkáért, mint az itthoni gyengébb.

Függetlenül attól, hogy milyen területen akarsz próbálkozni, a legfontosabb szerintem a pénzügyi tudatosság, gazdasági ismeretek megszerzése. Amit a legtöbb helyen nem tanítanak. Nagyon fontosak a hétköznapi ember számára is, annak pedig nélkülözhetetlen, aki az üzleti életben akar érvényesülni. Egyszerű munkavállalóként is sokkal jobb pénzügyi és munkaügyi döntéseket tudsz hozni, ha érted a gazdaság működését. Egy vállalkozás működtetésénél pedig egyszerűen nélkülözhetetlen, hogy értsd a piacot, amin érvényesülni próbálsz és számolni tudj a költségekkel, kockázatokkal.

A kiszámoló blog és YouTube akadémiája hasznos alapozás, aztán lehet különböző irányokba tovább menni, ha már jobban tudod, hogy mire van szükséged.

aug. 7. 08:33
 19/19 anonim ***** válasza:
25%
Ha tucc naci nyelven akkor mehecc auszriaba kamionozni napi 60 ezeré
aug. 7. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!