Mi a helyzet akkor ha valaki majdnem 20 évet dolgozott egy
képzettséghez kötött munkakörben képzettség nélkül
és ezt le is tudja igazolni? Mit szól ehhez a
munkaerőpiac?
Figyelt kérdés
Hpgy dolgoztam 20 évet majdnem egy állásban minden papír nélkül, nettó törvénytelenül. de akkor is eltelt a 20 év bizonyíthatóan, igazolhatóan.
És elmennék ebbe a munkakörbe egy másik helyre ahol első kérdés végzettsége van? Nincs... hát akkor hogy dolgozhatott ebben 20 évet? hát így.... simliskedve de akkor is megvan a 20 év, igazolhatóan.
és nem az én simlim, mert nem én vettem fel és alkalmaztam magam 20 évig. ráadásul a 20 év alatt volt egynehány munkaügyi revízió és .... és ezek is elsiklottak az ügy felett. hogy miért az titok de annyit mondok az ellenőrök könnyen vakíthatóak borítékkal.
és a tényleges tapasztalat az hogy papír ide vagy oda akkor is eltelt 20 év adott területen, nap mint nap ott dolgozva, az smafu?
2022. júl. 3. 17:17
3/13 anonim válasza:
Otthagyod az alapítványi iskolát?
2022. júl. 3. 17:22
4/13 anonim válasza:
Ez meg a másik, üdv Balázska!
A kutyát nem érdekli, hogy egy igénytelen cégnél lehúztál 20 évet.
2022. júl. 3. 17:28
5/13 anonim válasza:
Milyen végzettség kellene és milyen pozícióhoz?
2022. júl. 3. 17:29
6/13 anonim válasza:
Feltehet, mint gyakornokot, ha te beiratkozol az adott végzést adó képzésre.
2022. júl. 3. 17:40
7/13 anonim válasza:
hogy nem vehet fel. Ennyi. Örülj, hogy még nem vágtak ki a meglévő helyedről. És 20 év alatt igazán lett volna időd megszerezni a megfelelő papirokat.
2022. júl. 3. 17:40
8/13 anonim válasza:
Zavaros az egész. Nézd meg a politikusokat. Előfeltétel a szakirányú képzettség ? Előfeltétel az egyetemi végzettség ? A Kádár-rendszerben a politikusok zömének eredeti végzettsége úgy volt feltüntetve, hogy "munkás". Ha valakinek megvan az adott munkakör betöltéséhez szükséges tudása és tapasztalata, akkor miért ne dolgozhatna ott ? Sok helyen persze nincs idő a kipróbálásra, ezért legegyszerűbb az iskolai papirokat nézni. Hogy milyen eredményt mutatnak a papirok, az senkit nem érdekel, de legalább adminisztratíve igazolható az alaposság.
2022. júl. 3. 17:54
9/13 anonim válasza:
A legtöbb helyen elfogadják a gyakorlatot.
Ahol nem, ott meg nem.
2022. júl. 3. 18:42
10/13 anonim válasza:
Hacsak nem orvos vagy, nem igazán érdekel senkit a végzettséged. Miért lenne illegális?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!