Mi a helyzet akkor ha valaki majdnem 20 évet dolgozott egy képzettséghez kötött munkakörben képzettség nélkül és ezt le is tudja igazolni? Mit szól ehhez a munkaerőpiac?
Figyelt kérdés
Hpgy dolgoztam 20 évet majdnem egy állásban minden papír nélkül, nettó törvénytelenül. de akkor is eltelt a 20 év bizonyíthatóan, igazolhatóan.
És elmennék ebbe a munkakörbe egy másik helyre ahol első kérdés végzettsége van? Nincs... hát akkor hogy dolgozhatott ebben 20 évet? hát így.... simliskedve de akkor is megvan a 20 év, igazolhatóan.
és nem az én simlim, mert nem én vettem fel és alkalmaztam magam 20 évig. ráadásul a 20 év alatt volt egynehány munkaügyi revízió és .... és ezek is elsiklottak az ügy felett. hogy miért az titok de annyit mondok az ellenőrök könnyen vakíthatóak borítékkal.
ehhez mit szól majd vajon egy új hely?
2022. júl. 3. 17:04
11/13 anonim válasza:
10: rengeteg olyan szakma van amit csak megfelelő végzettség birtokában lehet gyakorolni. És nem csak a főiskolai/egyetemi szinten (pl. mérnök), hanem pl. villanyszerelő sem lehet senki ha nincs meg a végzettsége, de ápolónő se. Meg még egy rakás egyéb végzettséghez/képzettséghez kötött szakma létezik (külön jogszabály sorolja oldalakon keresztül ezeket).
12/13 anonim válasza:
Újabb indok, hogy ne mondj fel az alapítványi suliban
13/13 anonim válasza:
12: Mi ez az alapítványi iskola? Valamiről lemaradtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!