Irodai munka ilyen kepzettséggel?
Sajnos nem tudom mit dolgozzak, gyárba nem szeretnék menni , boltba eladónak sem.
Érettségim van , meg mellette tanultam tanfolyamon adatrögzítést. Excel meg Word voltak benne. Nem Ecdl csak egyszerű alapok
Ennyi tudással tudnék valami irodai kényelmesebb munkát gondolok itt irodai adminisztrátor vagy ilyesmire?
28 Ferfi
Én a helyedben csak megpróbálnék egy gyárat. Általában tök egyszerű meló, lesz belőle lóvéd, és munkatapasztalatnak is tökéletes; a szabadnapok sem csak szombat-vasárnap, esetleg képezhetnéd magadat (nyelvtanulás, esti/online tanfolyam).
De az első és legfontosabb, hogy legyen valami az önéletrajzodban, ami alapján legalább ilyen alap dolgokra lehet következtetni, hogy megbízható vagy, kitartó, felelősségteljes, stb. Lehetsz ügyes az MS Office programokban, kell is, de a munkaadó úgy (is) szavaz bizalmat, ha látja, hogy "dolgos" embert vesz fel, nem csak képzettet.
Melyik városban keresel munkát?
Ahol én vagyok, oda elég volt az érettségi, és alap word, excel tudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!