Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezt hogy reagálnátok le a...

Ezt hogy reagálnátok le a helyemben?

Figyelt kérdés

A nyár folyamán daduskoskodok. Számomra elég megalázó dolog történt. Általában az a dolgom, hogy kivegyem a gyereket a nyári suliból és vele legyek addig, amíg haza nem jönnek a szülők. Utolsó napom lett volna a héten, 1 óráért maradtam ott. Elmentem a gyerekért és már üvölt rám ahogy bemegyek a kapun, hogy menjek el onnan, mert érte az anyukája megy. Én mondtam, hogy nekem azt mondta az anyukája, hogy én megyek érte. Felhívtam az anyukát, ő is azt mondta, hogy én ma nem kell menjek, úgy volt, hogy ő megy érte, mondtam, hogy velem ezt nem közölte és a heti programba is úgy van, hogy én kell érte menjek. Erre kért, hogy hagyjam ott a gyereket majd ő érte megy. Erre a gyermek reakciója az volt, hogy: ,,Na, mehetsz, pápá!"(intett a kezével, mint egy kutyának és elszaladt. Visszahívtam, közöltem vele, hogy egy ideig nem találkozunk és én most elköszönök tőlle erre a reakció annyi volt, hogy ,,na és akkor mi van?". Előzetesként annyi, hogy már elég régóta a dadusuk vagyok, de úgy érzem mostanában, hogy kezd nagyon elegem lenni. Így otthagytam és hazamentem. 1 óra múlva cseng a telefon, az anyuka az, felhívott, hogy képzeljem el, tényleg nekem volt igazam és tényleg én kellett volna kivegyem. Én ezt az egész szituációt nagyon megalázónak éltem meg. Túlreagálom?

Mindemellett próbálom megérteni az anyukát, tényleg sok dolog van a fején, munkahelyen is nagy a hajtás, túlóráznia kell és a gyerek meg valószínű hiányolja az anyukáját, azért ilyen.

aug. 5. 12:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%

Túlreagálod. Anyuka nem mondott semmi sértőt, csak közölte, hogy ő megy érte, amikor felhívtad, hogy mi van. De közben meg elnézte. Szóval én ebben nem látok semmit.

Az ilyen pici gyerekek meg nem fogják fel, hogy ez neked rosszul esik vagy sem. Szerintem nagyon hiányzik neki az anyukája és örült, hogy aznap az anyuka megy érte.

aug. 5. 12:05
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Felhívott és elismerte hogy igazad volt, szerintem ez teljesen korrekt.
aug. 5. 12:11
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

Csak azért, mert az anyuka elnézte, hogy aznap ki megy a gyerekért, szerintem túlzás volt megsértődni és közölni, hogy egy ideig ne számítsanak rád. Bárkivel előfordulhat ilyen, pláne ha elfoglalt. Később felhívott és elismerte, hogy neked volt igazad, ez szerintem is korrekt.

A gyerek modorán van mit javítani, de ez nem a te hibád, hanem a szülőké.

aug. 5. 12:26
 4/17 A kérdező kommentje:

Más okoból nem talákozunk, csak el akartam búcsúzni a gyerektől, nem a mostani eset miatt.

Valószínű igazatok van.

aug. 5. 12:30
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
4: Szerintem a gyerek ezt nem fogta fel, hogy te nem leszel egy ideig és el akarsz búcsúzni, meg valószínűleg rá volt pörögve arra, hogy végre láthatja az anyukáját. (legalábbis ő azt hitte)
aug. 5. 12:33
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon megalázó.
aug. 5. 13:00
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Az előfordulhat, hogy elnézi, bár nem látom, hogy elnézést kért volna. Másrészt a stílusa miatt mondjuk szerintem egyáltalán nem reagálta túl a kérdező, mert ez így mi?

,,na és akkor mi van?".

Ez állati flegma...

aug. 5. 13:00
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
7: azt a gyerek mondta, én úgy értelmezem
aug. 5. 13:04
 9/17 anonim ***** válasza:
49%

Akkor rosszul, 8as nézd, itt írja, hogy visszahívta az anyját:

"Visszahívtam, közöltem vele, hogy egy ideig nem találkozunk és én most elköszönök tőlle erre a reakció annyi volt, hogy ,,na és akkor mi van?". "

aug. 5. 13:06
 10/17 anonim ***** válasza:
Persze, lehet én értem félre, de telefonra szoktam ezt mondani, hogy visszahívom
aug. 5. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!