Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megkértek arra ,hogy hétvégén...

Megkértek arra ,hogy hétvégén mennyekbe dolgozni ,de azt mondják ,hogy nem kötelező ,hogyan mondjak nemet erre?

Figyelt kérdés

aug. 1. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pl.: Nem megyek be hétvégén dolgozni.
aug. 1. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem , ennyi . Megkell tanulni nemet mondani , mert majd egyre többet és többet kérnek tőled. Mondom úgy hogy nekem is sok időmben telt megtanulni nemet mondani.
aug. 1. 17:33
 3/10 A kérdező kommentje:

Én sem tudok túl jól nemet mondani.

Igyekszem.

Előző munkahelyeken is megfigyeltem azt ,hogy ha 1x rá mondod akkor onnantól már elvárják.

aug. 1. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem muszáj bemenni, akkor most kihagynám ezt a hétvégét, mert dolgom lenne.
aug. 1. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

“Nem alkalmas ez a hétvége”

Ennyi, nem tartozol magyarázattal

aug. 1. 17:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit szoktam mondani az ilyesmikre, hogy nem jó, dolgom van. Szinte soha nem túlórázok, csak néha szoktam, évente max 3-4 alkalommal (de nálunk nem is gyakori, hogy kellene), hogy azt ne lehessen mondani, hogy soha, olyankor, amikor tényleg tökre ráérek (bár nyilván mindig lenne jobb dolgom) és még a hangulatom is olyan. Ha néha bevállalok 1-1 alkalmat akkor máskor könnyebben elnézik, hogy “nem érek rá”.
aug. 1. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg, hogy már van programod.

"Sajnos ez a hétvége nem alkalmas, már van programom." Ennyi, nem kell túlbonyolítani.

aug. 1. 18:05
 8/10 A kérdező kommentje:

Okés.

Jöhetnek még az öltetek.

Minden ötletett ,ami értelmes azt zöldel jutalmazok!

aug. 1. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem magyarázkodok. Mikor ezt kérték mondtam, hogy nem tudok. Tök mindegy miért.
aug. 1. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
"Nem megyek!"
aug. 3. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!