Ezt megteheti a munkáltató?
Figyelt kérdés
sziasztok, munka elott bejelentette a munkaltatató, hogy kötelesek vagyunk leadni a saját penztarcanakat amíg tart a munka. nem latok ebben logikát! mi lehet az oka?aug. 1. 06:38
2/13 Kólauborkával válasza:
Nyasgem lenne a válaszom, el sem hiszem, hogy ilyen van, egyelőre én kamunak tartom…
4/13 anonim válasza:
Valaki pénzt lopott el a munkahelyeden. Nalunk is volt anno ilyen szabaly, engem nem zavart.
5/13 anonim válasza:
Inkább a kérdezőtöl fognak lopni, leírni a bankkártya adatokat stb.
6/13 anonim válasza:
Talán leírhatnád a teljes sztorit. Milyen jellegű munkakör? Mivel indokolták a szabályt?
7/13 Antiszociális lény válasza:
Felmondanék.
Alapból nem lennék olyan helyen ahol megy a gyanúsítgatás, hogy lopok.
9/13 Gál Gábor 2024 válasza:
Kevés az infó. Amikor üzemi konyhán dolgoztam, mi se vihettünk be semmit higiéniai okokból.
10/13 A kérdező kommentje:
boltban dolgozom. nem lopnak el semmit, mindenki belerakja egy fiokba bezarjak az ajtot es reggel mi kivehetjuk a sajatunkat
aug. 2. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!