Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyerekkel tényleg csak unalmas...

Gyerekkel tényleg csak unalmas lehet az ember?? Hogy legyek kicsit jobb fej?

Figyelt kérdés

Hónapoig alig szólt hozzám bárki is, hiába próbálkoztam jófej lenni (de azêrt nem görcsösen). Elkönyvelték, hogy én egy unalmas anyuka vagyok csak. Pedig egy szót se szóltam a gyerekemről, ha êpp nem kérdezett rá valaki nagyritkán, tehát nem 0-24 ő a téma.

Néha rágyújtok, így szünetekben elkezdtem kijárni a dohányzóba. Többen hatalmas szemekkel meredtek rám, hogy pont én dohányzom??? Majd amikor szóbakerült, hogy ki mit csinált hêtvégén én mondtam, hogy lepasszoltam a gyereket és elmentünk sörözni pár haverral. Valaki el sem hitte.

júl. 24. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ezt nem magadnak köszönheted, hanem azoknak az anyukáknak akik általában ezt csinálják amit te az elmondásod alapján kerülni próbálsz, tehát hogy csak a gyerekről tudnak beszélni, így eleinte nem is nyitottak feléd.

De ahogy írtad, ez kezd megváltozni, kezdenek megismerni.

júl. 25. 06:51
 12/13 anonim ***** válasza:
32%
Neeeem hiszem, hogy a gyereked tartja őket vissza. 😄
júl. 25. 07:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, ha a neved sem tudták, akkor azt honnan tudták, hogy gyereked van? Kollégáknál alap, hogy először a nevét tudom és utána minden mást róla, amit ő mond el.
júl. 25. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!